Paras lahja on yhdessä vietetty aika

Täällä ollaan kotiuduttu viikonlopun tyttöjen reissulta Tallinnasta! Lähdimme Tallinnaan lauantai-aamuna ja palasimme takaisin eilen iltapäivällä. Tämä minireissu on ollut tiedossa jo kuukausia, sillä sain kesällä opiskelukaveriporukalta valmistujaislahjaksi yhteisen matkan Tallinnaan. Kuin ihmeen kaupalla saimme 10:n tytön aikataulut sopimaan yhteen ja reissun varattua, ihana kun on ollut jotain mitä odottaa! Juuri otsikon sanoin tytöt yhteen ääneen säestettynä antoivat valmistujaisjuhlissani lahjan ja tuo on kyllä niiin totta. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän enää kaipaa mitään tavaraa tai konkreettista lahjaa, joten yhdessä vietetty aika oli erittäin mieleinen lahja tytöiltä <3

Tallinna4 Tallinna3

Reissun majapaikka ja ravintolat pidettiin minulle kaikki yllätyksenä ja meikäläinenhän rakastaa yllätyksiä! On aina kutkuttavaa, jos ei täysin tiedä, mitä tulee seuraavaksi tapahtumaan tai kun kaikki yksityiskohdat eivät ole tiedossa (vaikka minussa asuukin myös ripaus kontrollifriikkiä). Tytöt olivat varanneet Tallinnasta kivan Airbnb-asunnon, jonne koko konkkaronkka mahduimme yöpymään. Asunnon kattoterassilta oli hienot näkymät kaupungin yli, vielä kun olisi tarjennut hengailla terassilla!

Ennen asunnolle siirtymistä käytiin lounaalla viihtyisässä Kaks Kokassa – tähän Tallinna-vuorokauteen sisältyi parikin ravintolaa, joissa en ollut koskaan käynyt, mutta joista olin kyllä monesti kuullut. Asunnolla korkattiin aperolit ja höpöteltiin viinin äärellä, jouduttiin siirtämään illallisvaraustakin eteenpäin, kun oli niin hyvät keskustelut kesken vielä kämpällä. Illaksi suunnattiin syömään Pegasukseen (alkuruuaksi tilaamani burrata oli herkullista!), jossa viihdyttiin monta tuntia aina ravintolan sulkemiseen saakka ja jatkettiin vielä iltaa. Olen vuoroin itkenyt ja nauranut, kilistellyt limoncelloilla syntymäpäivilleni hieman etukäteen ja laulanut karaokea Suomi-räkälässä. Sunnuntaina ennen satamaan lähtöä käytiin vielä brunssilla F-hoonessa, joka on super kiva ravintola Telliskivessä. Tuo toisiksi viimeisessä kuvassa kovin vaatimattomalta näyttävä lohileipä oli taivaallinen, suosittelen etenkin jos on pienintäkään suolaisen ruuan tarvetta edellisen illan jäljiltä.

Tallinna2 Tallinna1 Tallinna5

Niiin iso kiitos tytöille viikonlopusta!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *