Syystunnelmaa kotiin

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Jokasysyinen pesänrakennusvimma on taas täällä. Nyt kun syksyn myötä tulee vietettyä enemmän aikaa kotona, on sisustaminen ja kodin laittaminen taas mielessä. Kesällä sisustusta häiritsemässä oli milloin päiviä olohuoneessa lojunut pyykkiteline tai weekenderbag yhdessä ja purkamaton matkalukku toisessa nurkassa. Nyt tekee mieli vaihdella järjestystä, uusia hieman sisustustekstiilejä tai hankkia uusia printtejä seinille. Meidän kodissa on lisäksi jotenkin erityisen ihana fiilis aina syksyllä, joten otan tämän vuodenajan kyllä vastaan avosylin.

Mitään suuria muutoksia emme ole asuntoon tekemässä, eikä järjestystäkään ole pahemmin mahdollista muuttaa, joten hyvin pienillä jutuilla mennään. Mieleni halajaa hieman väriä, lämpöä ja rouheutta muuten niin valkoisen sisustuksen rinnalle. Nuo okransävyiset samettityynyt ostinkin jo aikaisemmin ja ne tuovat tosi kivasti väriä olohuoneeseen, sama ruskean sävy toistuu meillä muissakin yksityiskohdissa. Myös rottinki miellyttää kovasti silmääni pienissä määrin ja tuo tarjotin sopisi täydellisesti wieniläistuoleihin! Messinkiin en ikinä kyllästy, sitä meillä on paljon erilaisissa yksityiskohdissa ja koriste-esineissä. Tilasin itse asiassa juuri tuon messinkisen pöytävalaisimen, sillä joskus alkuvuodesta sen bongattuani jäin harmittelemaan, kun valaisin ehdittiin myydä loppuun. Nyt mietin vielä noiden samettiverhojen tilaamista – kiitos teidän taannoisten Instagramissa antamien vinkkien innostuin vihdoin verhoista! Ne eivät jotenkin ole yhtään alaani, joten verhot ovat jääneet hankkimatta, mutta katsotaan, saisinko näillä tuotua hieman sitä kaivattua lämpöä kotiin.

HMkuva

1. Samettiverhot, 2. kynttelikkö, 3. ruskea tyyny, 4. huopa, 5. kirkas maljakko, 6. huonetuoksu, 8. kirja,
9. tuoksukynttilä, 10. pöytävalaisin, 11. kuvioitu tyyny, 12. ruskea maljakko, 13. rottinkitarjotin, 14. rottinkipöytä

4 thoughts on “Syystunnelmaa kotiin

  1. Sama vimma täälläkin🤩tosin olisi ihanaa laittaa hieman uutta väriäkin seiniin ja vetää kaikki uusiksi🙊opiskelijakämpässä se ei ole mahdollista, mutta ehkä joskus sitten voi tehdä vähän enemmän. Nyt on siis vain “tyydyttävä” tekstiileihin ja muihin pieniin juttuihin.
    Ihanaa kyllä, kun saa laittaa kynttilät palamaan ja käpertyä viltin alle kirjan kanssa😍

    1. Onneksi tekstiileillä ja muilla pienillä jutuilla saa myös kivasti piristettyä ilmettä! ☺️ Ja sanos muuta, vaikka kynttilät ja viltit ovatkin niin syksyklisee, niin rakastan sitä!! 😍

    1. Tarkoitat varmaan tuota edellisessä postauksessa näkynyttä? Se on saatu Estee Lauderilta viime vuoden puolella :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *