Kuulumisia viikonlopulta

Takana on taas ihana viikonloppu! Perjantaina juna puksutti Helsinkiin ja suuntasin ensi töikseni siskoni luokse juhlimaan lasten synttäreitä. Unohdan aina, minkälainen hulabaloo syntyy, kun sisarusteni kaikki seitsemän naperoa isketään samaan tilaan, hahah. Oli kuitenkin ihana nähdä perhettä ja etenkin lapsia pitkästä aikaa! Lauantaina taas poikaystäväkin tuli perästä Helsinkiin ja vietiin iltapäiväksi veljenpojat Heurekaan. Dinosauruksista pitävät pojat olivat haltioissaan Heurekan dinosaurus-näyttelystä ja meille aikuisillekin oli paljon kaikkea kiinnostavaa ihmeteltävää! Tämä oli meidän syntymäpäivälahja pojille ja vitsit miten kiva tällaisia lahjoja on antaa, kun pääsee viettämään yhteistä aikaa. Lapsillakin kun on niiin paljon jo kaikkea, niin mielummin antaa jonkin yhteisen, mieleisen kokemuksen lahjaksi. Ja ideoitahan olisi vaikka millä mitalla – trampoliini- tai kiipeilypuistoon, teatteriin, leffaan, metsäretkelle… Oli tekeminen sitten mitä tahansa, niin lapsi varmasti arvostaa yhteistä aikaa!

Takaisin viikonloppuun palatakseni – lauantaina illalla oli kahden opiskelukaverin valmistujaisjuhlat, nyt näitä valmistujaisia onkin pukannut viime kuukausina oikein urakalla monien saatua opiskelut päätökseen. Oli super hauska ilta ja aina yhtä kiva nähdä kaikkia Vaasan opiskelukavereita saman katon alla! Kauppahallin Story toimi muuten hyvin illanvietossa, vinkkinä jos joku etsii juhlatilaa Helsingistä vuokrattavaksi. Lisäksi katsoin viikonloppuna aivan liian monta jaksoa Sykettä (etenkin sunnuntaina pienen väsymyksen kourissa), käytiin poikaystävän vanhemmilla syömässä ja katsottiin tietysti eilen Selviytyjät.

Nyt taas uuteen viikkoon! Tämä viikko onkin tosi rauhallinen ja tällainen ihan perus työviikko tekee kyllä hyvää just tähän väliin. Olen reissannut nyt tosi paljon edestakaisin työjuttujen vuoksi Helsinkiin ja vaikka siitäkin nautin, niin hektisten viikkojen jälkeen nautin myös, jos ei tarvitse koko aikaa matkustaa junassa. Saa taas arjen rullaamaan kunnolla täällä Tampereellakin! Nyt toivottelen ihanaa alkanutta viikkoa teille :)

Auringonkukat3 Auringonkukat2 Auringonkukat1

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *