Tämän viikon parhaat…

VIIKON PARAS…

…lounas nautittiin yläilmoissa Dinner in the Sky -meiningeissä Taittingerin kutsumana. Mietin tovin, uskallanko ilmoittautua mukaan ja puntit tutisivat viimeistään Rautatientorille saavuttuani ja korkealle kohoavan nosturin nähtyäni. Jännityksen laannuttua nautin kuitenkin kokemuksesta täysin rinnoin, vau mikä fiilis oli syödä lähes 50:n metrin korkeuteen nostetun pöydän äärellä ja ihastella Helsinkiä yläilmoista. Pelkäsin kyllä niin paljon tiputtavani mämmikourana korkeuksista alas maahan viinilasin, lautasen tai puhelimeni.

…podcast on automatkojani viihdyttänyt Hei Baby, jota rupesin kuuntelemaan Kirsikan ja Vivianin samettisten äänien houkuttelemana. Podi osoittautuikin aivan ihanaksi, vaikka vauvajutut eivät itselle vielä ajankohtaisia olekaan. Myönnän kuitenkin, että tätä kuunnellessani olen löytänyt itseni potemasta ensimmäistä kertaa ihan pikkuruista vauvakuumetta.

Hatanpää1

…herkku Insta Storyissa juuri vinkkaamani Gårdschipsin taivaalliset parmesansipsit. Muutama laittoi viestiä saman merkin tryffelisipseistä ja nekin ovat maistamisen arvoisia!

…vaate on pyöräilyshortsit, mutta ei suinkaan ne “trendikkäät” sellaiset (niitä ette tule edelleenkään ylläni näkemään, haha!), vaan mekon tai hameen alla pidettävät ja vilautusvaaran estävät alusshortsit. Sain vihdoin aikaiseksi ostaa sellaiset, sillä alusmekot ja -hameet ovat aina jotenkin hankalia, mutta nämä shortsit ovat kyllä huomattavasti käytännöllisempi vaihtoehto. Ostin omani ihonvärisinä, jotta ne eivät näkyisi valkoistenkaan mekkojen alta, ja ne löytyivät Lindexin alusvaatepuolelta.

…huojennus oli tajuta, että ne alkuviikkoiset rypemiset ja ahdistuneisuudet (joista työn osalta täällä kirjoitinkin) selittyivätkin PMS-oireilla. Niin hämmentävä fiilis, kun tunnet olosi ahdistuneeksi ja tiedostat samalla, että tämä ei ole yhtään minä. Minipillerien myötä kiertoni eivät ole mitenkään säännöllisiä, joten en osannut aluksi epäillä, mutta mikä helpotus nyt saada olotilalle selitys!

Hatanpää1

…tv-sarja on Youngerin uusin kausi C Moressa. Odotin tätä kuin kuuta nousevaa katsottuani viime kesänä kaikki aiemmat kaudet (lähes yhdeltä istumalta, niin koukkuun jäin!), mutta jostain syystä ehdin alkaa katsoa tätä kesäkuussa julkaistua kautta vasta nyt. Odotan muuten jo kaikkia pian starttaavia kotimaisia realitysarjoja, kuten Ensitreffit alttarilla ja Selviytyjät!

…näky oli neljä valkoista kirmaavaa karvapalloa, kun pidettiin ystävien kanssa eilen piknik, jossa myös kaikkien koirat olivat mukana. Valkoinen pieni koira on ilmeisesti meidän ystäväporukan tunnusmerkki.

…ajanviete on ollut nähdä kaikkia ystäviäni ja perhettä Helsingissä. Voi että miten ihanaa onkin ollut nähdä niin monia täällä ollessani <3  Läheiset ovat suurin syy, miksi kaipaan Helsinkiin niin valtavasti, joten saan näistä päivistä aina hurjan paljon irti.

Ihanaa sunnuntain jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *