Kesän viimeisiä hetkiä piknikillä

Kaupallinen yhteistyö: Somersby & Asennemedia

Joka vuosi tähän aikaan löydän itseni ihmettelemästä, miten kesä on voinut mennä niin nopeasti. Samaa kliseetä päivitellään niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kanssa, mutta kun se on totta! Juurihan ajattelin toukokuussa, miten ihanaa on, kun koko kesä on vielä edessä. Nuuhkin lenkillä syreenien tuoksua ja ihastelin kukkivia omenapuita, fiilistelin piteneviä päiviä ja valoisia iltoja. Nyt jalkojen alla rapisee jo ensimmäiset lehdet, ja koko ajan aikaisemmin tuleva pimeys pitää huolen siitä, ettei syksyn lähenemistä unohda. Ensi viikolla on jos syyskuun ensimmäinen päivä, kääk.

Somersby5 Somersby2

Siitä huolimatta että ilmassa on loppukesän haikeutta, niin syksy on myös aina sellaista ihanaa uuden aikaa. Vaikka elämässä ei mitään uutta ja mullistavaa tapahtuisikaan, kuten opiskelujen aloittamista tai työpaikan vaihtamista, niin silti on sellainen tunne, kuin aloittaisi syksyllä taas puhtaalta pöydältä. Lomalla on ollut aikaa nollata vähän aivoja ja kerätä uutta virtaa, ladata niitä kuuluisia akkuja. Vaikka allekirjoittaneella olikin akku ilmeisesti kesän aikana jotenkin vioittunut ja podin sitä mainitsemaani luovuusblokkia, niin nyt tuntuu taas siltä, että syksystä tulee hyvä. On ihana päästä kesän jälkeen täydellä teholla työn pariin – ideoimaan uutta, treffaamaan pitkästä aikaa kollegoita tapahtumissa ja asiakkaita palavereissa.

Vaikka rakastan kesää, niin olen ehdottomasti myös syksyihmisiä. Iloitsen aina siitä, että saan jälleen kaivaa kaapista lempineuleet esille, pukeutua kerroksiin, fiilistellä hämäriä iltoja kotona kynttilänvalossa ja ihastella luonnon värien muuttumista. Kesä tulee kuitenkin taas ensi vuonna ja neljässä vuodenajassa on myös se kiva puoli, että valoa ja lämpöä osaa aina arvostaa ihan eri tavalla pimeiden ja kylmien kuukausien jälkeen sitten kun sen aika taas on. Aivan kuin ei olisi koskaan aurinkoa ja vihreää nurmea nähnytkään, niin suurella ilolla se otetaan vastaan joka vuosi. 

Somersby3 Somersby_piknik2

Ihan vielä ei kuitenkaan tarvitse  vuorautua niihin paksuihin neuleisiin tai sytytellä kynttilöitä, sillä vielä on elokuuta ja kesää jäljellä. Viime viikonloppu oli ihanan lämmin, joten pistettiin lauantaina ystävien kanssa yhden meistä takapihalle piknik pystyyn. Vielä kun pärjää ulkona, niin täytyy nauttia! Levitettiin pihalle viltti, kiikutettiin ulos tapastarjotin ja hedelmiä sekä kylmät Somersbyt. Menossa mukana oli myös viisi koiraa, joten salamileikkeleitä sai pitää silmällä, etteivät ne kadonneet parempiin suihin. Tämä taisi olla kesän viimeinen piknik – tai kuka tietää, ehkä tulee intiaanikesä ja piknikkelejä on vielä syyskuussakin. Toivottavasti alkusyksystä saataisiin ihanan lämmin ja aurinkoinen!

Somersby6 Somersby4

Valviran ohjeistuksen mukaan alkoholia koskevia kommentteja ei julkaista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *