Kesän ainoa festariviikonloppu

Juon täällä aamun toista kuppia kahvia ja hoidan vielä viimeisiä työjuttuja ennen kuin heitän viikonlopuksi vapaalle. Tavarat on jo kutakuinkin pakattu valmiiksi ja muutaman tunnin päästä lähdetään ajamaan Helsinkiin. Kukaan somea seuraava ei varmasti ole voinut välttyä huomaamasta, että tänään alkaa Flow Festival! Edessä on tämän kesän ainoa festariviikonloppu, joten tätä on kyllä odotettu innolla. Helsingin Suvilahteen pakkautuu taas kasa ystäviä, on hyvää ruokaa (selasin jo malttamattomana ruokakojuja ja menuja läpi, ahh!), upeita artisteja, ihania etkoja ystävien kanssa ja se maaginen loppukesän fiilis. Tästä tulee varmasti vähintään yhtä hauskaa kuin edellisinäkin vuosina!

Vielä pitäisi katsoa asut kasaan – toivotaan, että sää suosisi ja tarkenisi mekolla. Kunhan ei ainakaan tulisi parin vuoden takaista myrskyä, haha. Onko joku teistä tulossa festaroimaan? Teihin on ollut ihana törmätä kesäisin festareilla, joten toivottavasti tulette moikkaamaan jos nähdään Suvilahdessa! Ihanaa viikonloppua ja palataan taas maanantaina :)

Kesä2

Swimsuit – H&M, scarf – Ellos, bag – from Italy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *