Kesämekoista kaunein

Tiedätte että rakastan mekkoja – kesäisin en juuri muuta käytäkään kuin hulmuavia helmoja, mikäli säät vaan sallivat. Vaikea kuvitella, että muutamia vuosia taaksepäin olin ehdottomasti shortsityttö, ja kaapistani löytyi vain pari hassua mekkoa erityisempiin juhlatilaisuuksiin. Pian kuitenkin ymmärsin mekkojen helppouden ja aloin hiljalleen etsiä vaatekaappiini eri tilanteisiin sopivia kesämekkoja. Nykyinen mekkovalikoimani onkin todella hyvä – on juhlaan sopivaa, arkisempaa, kukallista, pilkullista ja vaikka minkälaista. Nyt on kuitenkin sanottava, että sen kaikista kauneimman titteli menee kyllä tälle kuvien mekolle!

Kyseessä on suomalaisen hálon Neva Frill Dress -mekko. Sain tämän lahjana hálolta, mikä sattuma että olin ihastellut tätä printtiä jo aikaisemmin nettikaupassa! Riemu olikin suuri paketin avatessani – printti on vielä kauniimpi luonnossa ja mekon hempeä puuterinen väri on täydellinen. Ehkä muistattekin, että kävin keväällä haastattelemassa merkin toista perustajaa Martaa ja keskustelemassa hänen kanssaan naisyrittäjyydestä EU:n komission yhteistyön tiimoilta. Päästyäni kuulemaan hálon tarinaa aina sen alkumetreiltä saakka ja tapaamaan yrittäjää merkin takana, olen pitänyt silmällä háloa vieläkin suuremmalla mielenkiinnolla. Miten siistiä, että háloa löytyy nyt myös omasta kaapistani! <3

Halo2 Halo1 Halo5 Halo4 Halo1

Dress – hálo (sponsored)
bag – Chanel
shoes – Flattered

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

10 thoughts on “Kesämekoista kaunein

 1. Onpa kaunis mekko, ihana leikkaus ja laskeutuu ja istuu sinulle tosi hyvin!:) Täällä toinen, joka rakastaa mekkoja, mitä tyttömäisempi, sen parempi ;)
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  1. Kiitos Ida! Mekot on kyllä best – toivottavasti tulee paljon lämpöisiä päiviä elokuussakin, niin pääsee ottamaan mekoista vielä kaiken irti 😍

 2. On kyllä sun näköinen mekko 🙂 Mulla on jostain syystä mekkojen käyttö jäänyt viime vuosina aivan olemattomaksi. Pitääpä ryhdistäytyä sen suhteen! Tarjontaakin on sen verran ettei voi ainakaan sen puutetta syyttää..😏

  1. Tää on kyllä ihan mun makuun! Sitten eikun mekot uudestaan käyttöön, nyt kun on vielä kesääkin jäljellä ☺️

 3. Hei Jonna! Ihastuin mekkoon ja olenkin tilaamassa sen netistä. Voinko kysyä, mitä kokoa omasi on? Olen kahden koon välillä itse, mahtaako olla kovin väljästi istuva? Mekko tulisi syyskuussa juhlittaviin häihin eikä palautus-vaihtorumbaan välttämättä ole aikaa 😅

  1. Heippa Eve! Ah, mekko on niin ihana, olen käyttänyt tätä tosi paljon 😍 Loistava valinta siis!

   Minäkin emmin kahden koon välillä ja kerroin olevani vaihdellen 34 tai 36 -kokoa riippuen miten tiukkaa mallia mekko on, ja tämän perusteella minulle lähetettiin 34. Se on ainakin minulle tosi hyvä, en sitten tiedä miten paljon eroa tuossa on 36 -kokoon. Toisaalta kun on kietaisumallinen mekko, niin sillä pystyy pelaamaan aika hyvin ja usein kietaisumekoissa 34 koko onkin itselleni parempi, vaikka muuten olen enemmän 36. Mutta jos kahden koon väliltä mietit, niin oman kokemukseni mukaan sanoisin että ota pienempi ☺️ Ihania häitä jo etukäteen ja toivottavasti mekko on sopiva!

   1. Tämä mekko on kyllä niiin upea. Mua jäi harmittamaan hirveästi, etten ostanut tätä… ja nyt sitä ei tietenkään saa enää mistään. Jos haluat joskus luopua omastasi, lähetä mulle viestiä…! :) (nouto Helsingistä onnistuu)

    1. Voieii onpa harmi! Valitettavasti en ole aikeissa luopua omastani 😩 Toivotaan että tätä tulisi vielä taas myyntiin 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *