Flow-fiiliksiä viikonlopulta

* Viikonlopun festariliput saatu.

Täällä koitetaan taas saada arjesta ja maanantaista kiinni vauhdikkaan festariviikonlopun jälkeen. Vaikka olinkin Flow’ssa vaan kaksi päivää ja pyhitin eilisen tyystin levolle, on olo silti vielä tänäänkin hieman nuutunut. Hatunnosto kaikille täydet kolme päivää juhlineille, huh! Joka tapauksessa oli taas kerran super hauska Flow-viikonloppu, tämä taisi olla neljäs kertani näillä festareilla. Miten huikea kelikin saatiin ainakin perjantaille ja lauantaille, vaikka alkuviikosta oli vielä koleaa ja sateista. Suvilahdessa sai kuitenkin tanssahdella mekossa pitkälle iltaan, ei olisi voinut kyllä parempaa säätä toivoa!

Nautittiin lämmöstä ja auringosta, istuttiin iltaa keikkojen välissä terassilla Aperolien kera, lauantaina taas etkoiltiin ystävien kanssa porukalla, syötiin järjettömän hyvät Grönin hodarit ja tanssittiin keikoilla. Parasta näissä festareissa on kyllä ehdottomasti se, että niin monet kaverit ovat samassa paikassa ja tuttuihin törmää koko ajan! Niin kuin myös teihin lukijoihin – terveiset erityisesti sinulle Balloon -lavan lähellä moikkaamaan tulleelle herttaiselle naiselle. Vieressä ollut ystäväni totesi häkeltyneenä, että tällaisista kohtaamista tulee varmaan sellainen fiilis, että tämän takia tätä teen. Just näin <3

IMG_4444 2 IMG_4442 2 IMG_4429 IMG_4357

Festareiden asukriisistä ei ollut tietoakaan, sillä perjantain asuni oli suora kopio kaikkia asusteita myöten viime vuoden Flow-asusta. Tämä samainen metallinhohtoinen mekko taas on ollut Flow’ssa jo kolmena vuotena peräkkäin! En näe mitään järkeä siinä, että ostaisi jotain kertakäyttöistä päällepantavaa vaan yksiä festareita varten, joten tämä mekko toimii vuodesta toiseen. Ja mielestäni tuo kullanhohtoinen sävy on niin kaunis ja sopii erityisen hyvin farkun kanssa!

IMG_4441 2 IMG_4433

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, ihanaa alkanutta viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *