Elokuussa…

…koittaa paluu arkeen, kun poikaystäväni kesäloma loppuu ensi viikolla. Ei sillä, että olisin itse ollut varsinaisesti lomalla – päinvastoin heinäkuu on ollut historiallisen täysi töiden puolesta. Olen kuitenkin tehnyt huomattavasti lyhyempiä päiviä ja nauttinut lomatunnelmasta poikaystäväni myötä. Olemme nukkuneet pitkään, syöneet aamupalaa rauhassa sarjoja katsoen ja menneet myöhään nukkumaan, joten nyt pitäisi pikkuhiljaa kääntää rytmiä takaisin normaaliin.

…on myös paluu urheilun pariin. Kesällä olen treenannut todella vähän ja ottanut sen suhteen rennosti, mutta tällä viikolla olen palannut takaisin salille. Ja tekee kyllä hyvää saada taas kroppaan vähän liikettä!

…tekisi mieli sisustaa kotia. Kesällä on tullut ravattua paikasta toiseen ja ollaan vietetty kotona aika vähän aikaa, mutta heti syksyä kohden puraisee taas sisustuskärpänen! Näistä sisustusjutuista kirjoittelen vielä omassa postauksessaan.

Kesä

…haluaisin mennä kuuntelemaan Youngheartedia joko Tampereen tai Helsingin keikalle. Olen kuunnellut uutta levyä repeatilla ja se on niiin ihana.

…on tietysti Flow-festarit! Ne ovatkin tämän kesän ainoat festarit jätettyäni Ruissin tänä vuonna välistä, joten odotan Flow-viikonloppua jo innolla. Toivottavasti keli vähän taas lämpenisi sitä kohti!

…aion kerätä pakkasen täyteen marjoja! Tai siis, en itse kerätä, vaan hakea marjat torilta ja pistää pakkaseen. Niistä voi sitten taas nauttia syksyn ja talven aikana smoothieissa.

Puutarha1

…vietetään poikaystävän kanssa viisivuotispäivää <3

…lähdetään ystäväporukalla päiväreissulle Tallinnaan, sillä sain heiltä valmistujaislahjaksi yhteisen matkan. Paras lahja on yhdessä vietetty aika ja on harvinaista saada koko yhdentoista tytön poppoo koolle, joten tästä tulee niin kivaa! Edellisestä visiitistä on kulunut muutama vuosi, joten kiva päästä fiilistelemään kaupunkia ja kaikkia ravintoloita ja kahviloita. Sain itse asiassa sattumalta myös opiskelukavereiltani Tallinnan matkan valmistujaislahjaksi, joten lokakuussa sitten toisella kokoonpanolla!

…kesän bucket listillani on vielä ainakin ilta kaveriporukalla Linnanmäellä, Suomenlinna, joku ihana kesäpiknik sekä ehkä visiitti Porvooseen.

Ihanaa elokuun ensimmäistä!

Photos: Viena K / Edit by me

2 thoughts on “Elokuussa…

  1. Aivan ihania kesäkuvia!<3 Mä oon aina lapsesta asti tykännyt siitä, kun alkoi koulut, koska joka syksy on aina sellaista uuden alkamisen aikaa -inspiroituu niin kodin, harrastusten kuin uuden oppimisenkin suhteen kesän lepäilyjen jälkeen!:) <3 Ihana fiilis!:)
    Kivoja hetkiä ja juttuja elokuuhun!:)
    Ida Kotona kaupungissa blogista

  2. Mä oon ollu koko kesän töissä ja vielä olisi tämä elokuu edessä, ennen kuin koulu taas alkaa. Vähän alkoi kaduttamaan etten pitänyt yhtään lomaa, mutta toisaalta tämä oli tietoinen päätös ja olen iloinen, että sain koko kesäksi töitä. Onneksi on vielä tämä elokuu aikaa nauttia kesästä ja “vapaudesta”. Porvooseen on vielä ainakin päästävä ja jokin yhteinen vapaa viikonloppu poikaystävän kanssa vietettävä.
    Odotan kyllä syksyä jo innolla! Se on minulle ikään kuin uusi alku. :)
    Ihanaa viikonloppua❣️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *