7 x Asun takaa

Asu2

1. Asu oli ylläni viime viikolla, kun treffasin Johannaa. Tähän aikaan vuodesta on usein jotenkin vaikea pukeutua, kun ei ikinä tiedä tuleeko ulkona kylmä vai kuuma. Tällainen kevyen, pitkähihasen puseron ja hameen yhdistelmä toimii näillä loppukesän lämpöisillä päivillä kuitenkin hyvin.

2. Monelle mustavalkoinen on klassinen luottokombo, mutta minulla on todella harvoin pelkkää mustavalkoista päällä, yleensä vähintään asusteet rikkovat mustavalkoisen lookin. Harvinainen asuyhdistelmä minun ylläni siis! Varsinkin mustan alaosan ja valkoisen yläosan yhdistelmästä tulee aina tarjoilijavibat, mutta silläkin uhalla paritin nämä keskenään.

Asu4

3. Tällaisten silkkihameiden kanssa on usein onlgemana, että sinne on vaikea laittaa puseron helmaa sisään, jotta se ei jää häiritsevästi näkymään sileän hameen alta. Ratkaisin kuitenkin ongelman solmimalla puseron helman, inspiraatiosta kiitos Metille! Olen käyttänyt aiemmin samaa kikkaa rentojen pellavapaitojen kanssa, mutta sehän toimii loistavasti myös siistimmän puseron kanssa.

4. Puserosta puheen ollen – tämä Uniqlon valkoinen pusero on ollut yksi käytetyimpiäni viime kuukausina, se sopii kaiken kanssa! Ostin puseron keväällä New Yorkista, sillä muistin erään asiakkaani kehuneen Uniqlon keveitä rayon-puseroita erityisesti niiden helppouden vuoksi. Ihan paras ostos! Paita laskeutuu kivasti, eikä kangas rypisty helposti, mikä on iso plussa kaltaiselleni silittämistä vihaavalle. Seuraavalla Uniqlon reissulla täytyy hamstrata sekä tätä että sitä kehumaani teepparimallia, tai tehdä tilaus nettikauppaan.

Asu1

5. Tämä hame sen sijaan tuntuu rypistyvän pelkän katseen voimalla. Maailman ärsyttävintä, kun olet juuri silittänyt hameen ennen kotoa poistumista, mutta heti johonkin istuuduttuasi hame on taas rutuilla.

6. Näitä kuvatessamme Bulevardi oli ensin ihanan rauhallinen, mutta auta armias kun otat kameran esiin, niin taustalle tulevat yhtäkkiä niin valtavat rekat, värikkäät tuulipuvut, potkulaudat, pyörät ja vaikka mitkä. Se on kyllä ennemmin sääntö kuin poikkeus, että näin tapahtuu aina, kun alat kuvaamaan.

7. Nuo Flatteredin loaferit ovat olleet jalassani kahden kesän ajan aivan non-stop, minkä olette luultavasti asukuvista huomanneetkin. Pärjäisin varmasti koko kesän ainoastaan näillä! Harmi vaan, että kenkien kärki on pahasti kulunut (en tiedä miten onnistun tuhoamaan teräväkärkiset kengät askelluksellani näin). Täytyisi joskus poiketa suutarilla kysymässä, onko kengille mitään tehtävissä!

Asu5

Shirt / Uniqlo
skirt / Zara
bag / Chanel
shoes / Flattered

Photos: Johanna Turpeinen / Edit by me

2 thoughts on “7 x Asun takaa

  1. Love the outfit combination!
    Can you post the link of the shirt?
    There are so many on the website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *