Style Throwback – heinäkuun asu jokaiselta vuodelta

En tajua, miten nämä kuukaudet hujahtavat niin nopeasti, että aina jää tekemättä kyseisen kuukauden Style Throwback. Vastahan tein edellisen, mutta päivämäärän tarkistettuani huomaan, että onhan siitä tosiaan kulunut jo tovi. Kesäkuu jäi siis tältä erää välistä, mutta vielä ehtii näin kuun viimeisenä päivänä kurkkaamaan heinäkuun asuihin! Olette tykänneet tästä postaussarjasta ihan hurjasti ja näihin vanhoihin asuihin on kyllä hauska palata, joten jatketaan sarjaa.

Näitä postauksia tehdessäni tekee muuten aina mieli vuoroin itkeä ja nauraa arkistoja läpikäydessäni. Välillä katson kauhulla vuosien takaisia tuotoksiani, mutta samalla pääsen kuitenkin kuvien ja tekstien myötä mielensopukoissani niihin kyseisiin hetkiin ja tuntemuksiin. Postaukset tuovat muistoihini niin monet hetket niiden takaa, joten vaikka välillä saa hieman hävetäkin, niin on aika mieletöntä, että minulla on seitsemän vuoden ajalta tällainen oma virtuaalipäiväkirja!

2012_asu

Tämä on niitä kuvia, joiden kohdalla mietin, että mitä oikein olen ajatellut. Eikä niinkään asun osalta, vaan kuvan :’D Jostain syystä kuvittelin tuolloin vinon horisontin olevan cool. Itse asu on kuitenkin yllättävän siedettävä ollakseen seitsemän vuoden takaa! Rakastin tuota tummansinistä kesämekkoa ja käytin sitä paljon myös tulevina vuosina kesätöissäni. Laukun muuten vaihdoin joitakin vuosia tämän jälkeen ruskeaan Monogram -kuosiin ja sitä käytän edelleen ahkerasti reissulaukkuna.

2013_asu

Aloitetaan sillä, että MITEN pitkä tukka mulla on joskus ollut?! Tästäkin asusta tykkään edelleen ja vastaavanlaisen voisin yhä pukea päälleni. Nuo  Zaran nappihihapuserot olivat ihan lemppareitani vielä vuosia eteenpäin ja samoin näitä farkkuja käytin vuosia ihan nonstop!

2014_asu

Huomaa, että eletään kesää, kun asuissa vilkkuu näin paljon värejä ja kuoseja! Hurahdin paisleykuosiin ja muistan miten paljon käytin näitä shortseja. Kuvien Mulberryn Alexa -laukku ei ole muuten nyt hetkeen päässyt käyttöön, mutta minulla on kuitenkin laukku yhä kaapissani.

2015_asu

Olin kesätöissä pankissa, joten vuodelta 2015 löytyi yksi työasukin. Lämpiminä päivinä käytin paljon kynähameita ja tämä oli yksi silloisista lempiasuistani! Valkoisen ja kukkakuosin yhdistelmä näyttää kyllä edelleen freesiltä silmääni.

2016_asu

Tämän asun aitonahkaiset shortsit omistan yhä, mutta en ole enää pariin vuoteen käyttänyt niitä. Tuolloin ne olivat kyllä kovassa käytössä monenlaisissa asuissa, joten jos vaan yhä käyttäisin nahkashortseja, voisin pukea vastaavan asun ylleni. Ehkä innostun näistä vielä joskus uudelleen?

2017_asu

Tämä kuvaushetki on jäänyt elävästi mieleeni, sillä jouduin aasialaisen turistijoukon uhriksi. Siinä he kaivoivat vuoronperään omia kameroitaan esiin ja sain poseerata muutaman kanssa :’D Tykkään tosi paljon tästä asusta, erityisesti tuo puseron kuosi on ihana! Täytyypä kaivaa se pitkästä aikaa esiin.

2018_asu

Tämä asu on viime vuodelta Ruisrockista, sama punainen mekko näkyikin täällä juuri tuoreemmassa asussa. Muistan muuten, miten Martensit aiheuttivat jalkoihini aivan jäätävät rakot ja sain kävellä illan päätteeksi lähes itku silmässä, kun teki niin kipeää. Onneksi ne ovat sittemmin muotoutuneet jalkaani, mutta tämä olkoon muistutuksena siitä, ettei kannata laittaa uusia kenkiä (eikä varsinkaan maihareita) ensikäyttöön festareille :’D

4 thoughts on “Style Throwback – heinäkuun asu jokaiselta vuodelta

  1. Siis miten ihania kuvia Jonna!! Niin hauskaa, että sulla on asukuvia noin pitkän ajan takaa – huomiota kiinnitti myös se, miten Suomen säät on vaihdelleet farkkukeleistä hameisiin🙈

    1. Voi kiitos Roosa! On kyllä hauskaa, että voi seurata omaa tyyliä noin monen vuoden takaa. Ja tosiaan, säät ovat vaihdelleet tässä vuosien aikana hyvinkin paljon 🙈

      Ihanaa elokuun ensimmäistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *