Postikortti Italiasta

Heippa taas! Palattiin keskiviikkona Italiasta, tuotiin näköjään lämpö ja aurinko mukanamme tänne koti-Suomeen. Kuten arvelinkin, en ehtinyt kertaakaan reissun aikana tänne blogin puolelle kirjoittelemaan, sillä oltiin menossa aina lähes aamusta iltaan. Oli vaan niin paljon nähtävää ja koettavaa, mutta tuli ainakin taas otettua kaikki ilo irti! Meillä oli aivan ihana reissu, Italia ei kyllä petä koskaan. Syötiin taivaallisen hyvää ruokaa ja tietysti gelatoa (jäätelö päivässä oli meidän tavoite!), tutustuttiin uusiin paikkoihin, nautittiin hyvästä viinistä ja vaan fiilisteltiin. Kameraan on tallentunut valtavasti kuvia niin kaupungeista kuin maaseudun rauhastakin, joten Italia-postauksia on tulossa!

Nyt ollaan takaisin Tampereella ja on kyllä ihana palata taas myös arkeen. Ollaan kohta lähdössä moikkaamaan sisaruksiani lapsineen, sillä he ovat täällä Tampereella käymässä kesäreissulla Särkänniemessä. Ihana nähdä koko konkkaronkkaa täällä ja kelikin suosii, ulkona on ihan täydellinen ilma! Samaa lupaillaan koko viikonlopuksi, joten täytyy keksiä jotain kivaa kesätekemistä viikonlopulle. Ihanaa perjantaita ja palataan!

Toscana3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *