Polka Dot & Denim

Rakastan keksiä uusia asuyhdistelmiä vanhoista vaatteista ja välillä ne syntyvät ihan vahingossa – esimerkiksi tämän asun kohdalla. Olin heittänyt hellepäivänä vaatteita kaapista etsiessäni tämän viimevuotisen pallokuvioidun mekon ja farkkuhameen sängyn päälle ja nähtyäni ne siinä samassa läjässä totesin, että mustan pallokuosin ja farkun yhdistelmä näyttää tosi kivalta. Mekko ja hame eivät ehkä lähtökohtaisesti kuulosta keskenään yhdistelykelpoisilta, mutta keksin kokeilla, saisiko mekosta huijattua puseron. Ja saihan siitä!

Tässä siis yksi tapa hyödyntää kesävaaatteita uudella tavalla. Kevyestä kankaasta valmistettu mekko saattaa hyvinkin toimia puserona, jos helma vaan on samaa mittaa hameen kanssa ja pysyy näin sen alla. Innostuin tästä niin kovasti, että täytyy käydä läpi vaatekaapin muitakin puserokelpoisia kesämekkoja!

Polkadot2 Polkadot1 Polkadot2 Polkadot1

Shirt (actually a dress!) / Gina Tricot
skirt / Zara
shoes / Mango
bag / Saint Laurent

Photos: Mari / Edit by me

10 thoughts on “Polka Dot & Denim

 1. Todellakin toimii! Mulla on myös nimenomaan yksi pilkkumekko, jota tykkään käyttää välillä paidan roolissa kun materiaali on juuri sopivan kevyttä :) Ja pallot/pilkut + farkku on muuten ihan super hyvännäköinen kombo 🙌

  1. Niin kätevää! Täytyy tosiaan käydä läpi vaatekaapin muitakin mekkoja, joita voisi käyttää myös paitana. Ja joo, pallokuosin ja farkun kombo on mustakin super kivannäköinen!

 2. Onpa kiva yhdistelmä! Mä olen itseasiassa käyttänyt samaa kikkaa, mutta vaan opiskelijahaalareiden kanssa – kietaisumekko toimitti hyvin puseron virkaa, kun helma jäi haalareiden sisään piiloon :-D

  1. Kiitos ihana :) Tää hame oli kyllä hyvä hankinta viime kesältä, ei ole meinaan ihan helppoa löytää sopivaa farkkuhametta!

 3. Onpa ihana yhdistelmä! 😊 Mie oon myös tätä kikkaa kokeillut välillä ja myös sitä, että laittaa mekon päälle jonkun paidan. Se näyttää myös kivalta, varsinkin syys- ja talvipukeutumisessa. 😍

  1. Joo totta, mä olen tehnyt samaa syyspukeutumisessa! Ne kombot pääsee siis taas käyttöön sitten syksymmällä 😍

 4. Kiitos inspiraatiosta, ja hyvältä näyttää tuo asuyhdistelmä!:) Musta on aina jotenkin niin kiva, kun löytää vanhoista omista vaatteistaan ihan uusia yhdistelmiä, ja sitten jotenkin vaatteet saavat ihan “uuden elämän” ja niitä innostuu käyttämään taas uudella tavalla :)
  Mukavia kesäpäiviä ja kiitos postauksesta!<3
  Ida
  Kotona kaupungissa -blogista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *