Kesäkiirettä

En yleensä tykkää postata enää iltaisin – kai jotenkin luulen, ettei kukaan lue postauksia enää illalla. Nyt kuitenkin rikon tätä omaa “sääntöäni”, sillä halusin tulla tänne höpöttelemään vielä tämän päivän puolella! Ehdin vasta nyt alkaa vastaamaan teidän kommentteihin, joita on tullut rutkasti maanantaiseen hääaiheiseen postaukseeni. Ystävänikin laittoi minulle maanantaina viestin näitä kommentteja luettuaan, että vitsi miten ihania viestejä ihmisiltä. Toisten hää- ja kihlatarinoita on vaan aina yhtä kiva lukea, romantikko mikä romantikko! Oli myös ihana kuulla, että monia teitä kiinnostaa hääjutut, sillä niitä on tässä tulevan vuoden aikana varmasti luvassa. En vieläkään oikein käsitä, että voidaan alkaa suunnitella meidän häitä, iih!

Häistä muihin juttuihin – heinäkuu on hurahtanut käyntiin oikein vauhdilla. Yleensä heinäkuu on töiden puolesta koko vuoden hiljaisin, mutta nyt jollain ihmeen kaupalla tästä on hyvää vauhtia tulossa yksi yritykseni kiireisimmistä kuukausista. Minkäs sille mahtaa, että moni mielenkiintoinen projekti osuu samaan syssyyn! Yritän kuitenkin ottaa heinäkuussa edes pikkuisen rennommin minkä työjutuilta ehdin, sillä poikaystävänikin aloitti lomansa, niin on kiva ehtiä tekemään kaikkea yhdessä nyt kun on kerrankin aikaa. Mitään varsinaista lomaa en tosin ehdi pitämään, mutta nautin kyllä töistäni niin paljon, että ainakaan nyt en sellaista kaipaakaan.

Mekko4 Mekko6

Mitäs vielä… Huomenna vietetään poikaystäväni perjantaisia syntymäpäiviä, kun taas lauantaina juhlitaan valmistujaisiani, joita olen tässä viime päivinä järjestellyt. En malta odottaa, että saan kaikki ystäväni saman katon alle! Pientä asukriisiä vielä pukkaa tälle juhlakalulle, saa nähdä mihin kolttuun lopulta päädyn. Asusta puheen ollen, tätä kuvien mekkoa olen käyttänyt tosi paljon viime aikoina ja se on herättänyt myös kysymyksiä Instagramin puolella. Keltainen ei ole aiemmin ollut mikään omalta tuntuva väri, mutta tästä tykkään kyllä aivan hurjasti!

Mekko2 Mekko3 Mekko1

Dress / KappAhl
shoes / Flattered
bag / Gucci

Photos: Johanna Turpeinen / Edit by me

6 thoughts on “Kesäkiirettä

 1. Ihana mekko! 😍🌸 minä ainakin käyn päivittelemässä sivuja tämän tästä, oli ilta tai aamu (koska mulla ei ole muuta elämää, toisin kun esim muilla ihmisillä:D) 🙋🏽‍♀️

  On kyllä ihan huippu mielenkiintoista ja kivaa käydä lukemaan teidän hääsuunnitelmia😍🥰 Onnea vielä hääpäivän lukkoon lyömisestä ja hääpaikan varaamisesta! 💕

  1. Ihana sinä! 💗 Ja niin kiva että olette kaikki niin innoissaan, parasta fiilistellä teidän kanssa täällä ja pitää suunnitelmissa mukana 😍

 2. Always love your outfits! You should do more of these posts.
  And you always have the best basics.

 3. Niin ihana look ja aurinkoiset kuvat!! Kesämekot on kyllä maailman parhaita asuja – itsekin olen löytänyt keltaisen värin nyt kesän tultua ja ihmetellyt, miten sitä ei ole aiemmin eksynyt päälle!

 4. Oot ihan super kaunis näissä kuvissa!! Keltanen sopii just aivan passelisti 😊
  Ja ihana päästä lauantaina mukaan juhliin ☺️ Toki pientä asukriisiä kyllä pukkaa täälläkin, täytyy ehkä kattoo vielä vaatetusta lauantain sään mukaan…🤔 Mut see you!😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *