Kesäasu Italiasta

Italiassa kaikki ihanat kesävaatteet pääsivät tietysti käyttöön – pakkasin matkalaukkuun monta vanhaa kesälemppariani, mutta myös pari uutta. Ostin tämän Massimo Duttin pallokuvioidun mekon alkukesästä lyhythihaisia mekkoja helteille kaivatessani ja tämä on minusta aivan ihana! Tuon punotun laukun taas löysin jostain pikkuputiikista Modenasta ja se kulkikin käsivarrellani koko reissun ajan. Käytin tätä prikulleen samaa asua reissussa pariinkin otteeseen, kun tykästyin mekon ja ruskeiden asusteiden yhdistelmään niin kovasti. Veikkaan, että sama kombo päätyy ylle pian täällä koti-Suomessakin, sen verran lämpöistä keliä lupaavat tuleville viikoille!

Asu5 Asu3 Asu1 Asu4

 

Dress / Massimo Dutti
earrings / Zara
bag / from Italy
sandals / Zara

6 thoughts on “Kesäasu Italiasta

 1. Kauniita kuvia ja aivan ihana kesämekko, varmasti myös mukava hellesäällä!:)
  Kivoja päiviä Italian auringon alle! <3
  toivottelee Ida
  Kotona kaupungissa blogista

  1. Kiitos paljon Ida! Nyt on kyllä mekoille käyttöä näillä keleillä ihan täällä Suomessakin, huh hellettä 🙈

   Kivaa loppuviikkoa!

 2. Voih! Ihana mekko! ❤ Saako kysyä minkä kokoinen mekkosi on? (Tekisi mieli tilata itsellekin tuo ihanuus mutta koosta en oikein tiedä. Helpottaisi hahmottamaan omaa kokoa kun voisi verrata sinun kokoosi.) 😊
  Ihanaa kesän jatkoa!

  1. No eikö, tämä on mustakin ihana! Saa toki, mulla on koko XS. Kokoni vaihtelee yleensä S:n ja XS:n välillä vähän mallista riippuen, mutta tästä tuo pienempi istui huomattavasti paremmin :) Toivottavasti tästä on jotain apua!

   Ihanaa kesän jatkoa sinnekin 💗

 3. Kiitos Jonna inspiraatiosta pallokuvioon 😍💛
  Päädyin lopulta ostaa omaan vaatekaappiin myös pallokuviota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *