Hetki kotona ja Marimekon Urna-maljakko

Näiden kuvien ottamisesta ei ole kuin muutama päivä, mutta tässä välissä kotiin on viikonloppuna ilmestynyt taas jonkin sortin kaaos. Keittiössä on läjä tiskejä, eteiseen on kerätty kierrätykseen menoa odottava iso kasa pahveja (jotka ovat lojuneet siinä jo pari päivää väisteltävänä päätymättä kuitenkaan eteenpäin) ja vaatteita on siellä täällä levällään. Yksi Italian matkalaukkukin on vielä purkamatta. Syytän tätä kesää – kun on niin paljon menossa ja käy useina päivinä kotona lähinnä vaan nukkumassa, ei siivoaminen ole ensimmäisenä mielessä. On kuitenkin ihanan seesteinen fiilis, kun saa vihdoin hieman järjestystä ympärilleen ja asunto näyttää jälleen kodilta, kuten näissä kuvissa! Nämä olkoon siis todisteena siitä, että on täällä joskus ollut kesällä siistiäkin.

Koti1 Koti5

Kotiamme koristaa muuten nyt yksi designesine, jota olin aiemmin pitänyt silmällä ja ihastellut kuvissa – nimittäin Marimekon upea Urna -maljakko, jonka sain valmistujaislahjaksi. Anopilla on kyllä hyvä maku ja näköjään myös taito lukea ajatuksiani – olin niin häkeltynyt tämän paljastuessa paketista! Urna on kertakaikkisen kaunis, mitään näin isoa vaasia meillä ei aiemmin ollutkaan, joten käyttöä tulee kyllä olemaan. Maljakko näyttää varmasti upealta jonkin näyttävän kukkakimpun kanssa, mutta siihen sopii mielestäni kauniisti myös tällainen nippu herkkiä harsokukkia.

Koti3 Koti4

Nyt kirjoittelen tätä tekstiä tuon samaisen pöydän äärellä, joskin kuppi puuttuu pöydältä, sillä iltapäiväkahvit on vielä keittämättä. Sitä ennen lähden kuitenkin vetämään pienen kävelyn Telman kanssa, ulkona on niin kuuma, että jätetään pidemmät lenkit toiseen kertaan. Nautin siitä, että olen tänään iltaan asti ihan vaan kotona aloillani ja omassa ylhäisyydessäni, niin ehdin vihdoin hoitamaan rästijuttuja koneella ja kirjoittelemaan tänne blogiinkin pitkästä aikaa. Huomaan nimittäin taas, että poikaystäväni lomaillessa on minulla vaikeuksia malttaa tehdä kotona töitä – tekee vaan mieli heittäytyä samaan lomamoodiin. Ehkä hieman hiljaisempi heinäkuu on kuitenkin tervetullut, täytyy sitä ihmisen joskus pikkuisen lomaillakin :)

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

4 thoughts on “Hetki kotona ja Marimekon Urna-maljakko

    1. Hei pahoittelut että vastaan vasta nyt, viestisi oli eksynyt roskapostien joukkoon! Tuolit on torilöytö parin vuoden takaa, jos etsii “wieniläistuoli” niin voi tärpätä tai sitten kirppareilta tms ylipäätään kannattaa bongailla ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *