Heinäkuun suunnitelmia

Viime viikot ovat menneet niin hujauksessa, etten ole ehtinyt edes kertoa teille kesäsuunnitelmistani. Tämän postauksen tullessa ulos olemme nimittäin jo matkalla kohti Italiaa! Alunperin meidän ei ollut tarkoitus lähteä kesällä minnekään, mutta minulle osui työreissu Italiaan osana EU:n komission yhteistyötä. Poikaystävän lomakin on sopivasti samaan aikaan, joten päätettiin sitten hyödyntää tilaisuus ja yhdistää työ sekä loma! Italia on meidän molempien sydäntä lähellä ja ihastuimme viime kesänä palavasti Toscanaan. Tällä kertaa vietetään muutama yö hieman pohjoisemmassa Toscanaa, missä ei viime vuonna käyty, sekä pari yötä sitten muissa meille molemmille uusissa maisemissa. Kokonaisuudessaan ollaan reissussa viikko, mutta ehditään kivasti näkemään useampia kohteita. Ah, en malta odottaa pastaa, hyvää viiniä, uusia kaupunkeja ja Toscanan maaseutumaisemia!

Kesä1

Italian jälkeen vietetään sitten kesää Suomessa ja nautin erityisesti siitä, että loppuheinäkuulle ei ole vielä paljoa suunnitelmia. Jää sitten aikaa spontaaneille jutuille ja voi ottaa kesästä kaiken irti. Ed Sheeranin keikka on tietysti yksi kohokohdista, ollaan menossa ystävän kanssa ja tätä odotan kyllä jo kovasti! Muuten suunnitelmissa on viettää Helsingissä ja Tampereella, käydä mökillä ja toivottavasti tehdään myös roadtrip Hankoon ja ehkä Naantaliin, joissa kummassakaan en ole koskaan käynyt. Lisäksi Porvoo on jokakesäinen must, sinne on onneksi helppo lähteä ihan vaan päivävisiitille nauttimaan kivoista kahviloista ja putiikeista. Mitäs muita kivoja kesäkaupunkeja olisi, joissa kannattaisi lomalla käydä?

Sellaisia suunnitelmia heinäkuulle! Täytyy ehkä tehdä jossain vaiheessa vielä leikkimielinen bucket list ja miettiä, mitä kaikkea voisi kesällä tehdä Tampereella ja Helsingissä. Olen ajastanut muutamia postauksia tulevalle viikolle, mutta katsotaan, jos ehtisin päivittelemään jotain Italiasta paikan päältäkin :) Instagramissa ainakin voitte seurata meidän matkaa!

2 thoughts on “Heinäkuun suunnitelmia

  1. Tervetuloa Hankoon! Jos tulette autolla niin älkää vain jääkö kökkimään keskustaan (missä tietenkin kaikki tyypillinen Hankoa pitsihuviloineen, karusellirantoineen ja itäsatamassa olevien ravintolamakasiinineen ja vierasvenesatamineen), vaan parhaat biitsit löytyy Tulliniemestä ja Gunnarssinrannasta ison Länsisataman länsipuolella! Siellä se autenttinen Hanko on. Ja kotimatkalla suosittelen että kurvaatte Täktomin kautta ja katsastatte kaikista kaunein ranta, Vedagrundet. Löytyy Instassa nimellä Hanko secret ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *