Wedding Guest Look

Lauantaina vietettiin tämän kesän ainoita hääjuhlia, kun olin poikaystäväni avecina hänen ystävän häissä Tampereella. Häät ovat kyllä aina yhtä ihania juhlia – hyvää ruokaa, tunteikkaita hetkiä puheiden parisa (tämä herkkis on joka kerta kyynel silmäkulmassa), onnellisia ihmisiä ja railakkaita tansseja yön pikkutunneilla. Ensi kesänä meillä onkin kahdet ystävien häät, en malta odottaa! Tästä alkaa varmaan jonkinlainen hääsuma, kun monet ystävät alkavat pikkuhiljaa mennä naimisiin. Monesti lauantaina herkistyin myös ajatellessani sitä, että kohta olisi myös meidän vuoro.

Tässä pari ainoata häissä taltioitua räpsyä, mutta halusin laittaa kuitenkin häälookin näytille. Asukriisiä ei onneksi ollut, sillä luotin tähän jo viime kesän häissä käyttämääni Bubbleroomin maksimekkoon. Rakastan tämän mekon mallia ja väriä, tulen varmasti käyttämään tätä ainakin toisissa ensi kesän häissäkin. Ilmankos mekon mallin nimi on “Jonna Maxi Dress” – ihan nappiin kun tykkään tästä niin paljon! Maksimekkoa käyttäessä kannattaa tosin varmistaa kaasojen mekon väri etukäteen, ainakin jos on esimerkiksi jokin roosansävyinen mekko kyseessä. Ihan vain varmuuden vuoksi, ettei tule mitään kiusallisia kommervenkkejä!

Wedding

4 thoughts on “Wedding Guest Look

  1. Olisipa ihana päästä häihin! En ole ollut kuin kerran elämässäni ja silloinkin olin lapsi haha :D Ps. Toi mekko on kyllä upea ja sopi sulle mielettömän hyvin! <3

    1. Se on kyllä parasta sitten kun hääkutsuja alkaa hiljalleen tupsahdella 😍 Kiitos paljon Suvi – ihanaa päivää sinne!

    1. No niin ovat! Ihan parhaita juhlia, aina yhtä kiva päästä osaksi toisten tärkeää päivää ☺️ Kiitos kaunis, tykkään kyllä mekosta ihan hurjasti! En malta odottaa, että ensi kesänä pääsen taas pukemaan tämän.

      Samoin aurinkoista päivää, Ida!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *