Viikon parhaat

Rakastan kaikenlaisia listauksia, mikä ei ehkä tule yllätyksenä kenellekään blogiani lukeneelle. Pitkästä aikaa kokosin tällaisen viikon paras -listauksen erinäisistä kuluneen viikon lempijutuista. Mitä podcastia olen kuunnellut, entä mihin tv-sarjaan koukutuin? Mikä oli viikon paras ostos? Tässä listaus – ihanaa sunnuntaita!

Syreenit2

Viikon paras…

…podcast on ulkomaisiin julkkisjuoruihin keskittyvä Tuplakääk. Olen kuunnellut tätä jo jonkin aikaa – mahtavaaa että jaksoja tulee nykyään säännöllisesti viikottain! Vaikka en itse erityisemmin seuraa julkkisten elämää (saati tiedä aina edes kaikkia julkkiksia joista puhutaan), niin tässä podissa on jotain tosi viihdyttävää. Kaiken lisäksi Kirsikan ja Ennin äänet ovat ihanat ja molempien hersyvä nauru saa hymyn huulille väkisinkin.

…tv-sarja on Chernobyl. Katsottiin sarjan viisi jaksoa hetkessä poikaystävän kanssa ja tämä oli kyllä todella kiinnostava. Ihan käsittämätöntä, miten laaja katastrofi on ollut lähellä vain 33 vuotta sitten ja kuinka paljon tuhoa se jo onnistui aiheuttamaan.

…ostos on huutokaupasta tehty vintageostos. En malta odottaa, että saan sen käsiini!! Ei huolta, esittelen sen kyllä sitten heti teillekin.

…näky oli eilinen auringonlasku Lapinniemessä. Käydään täällä joka kesä, tämä on yksi lempipaikoistani auringonlaskun katseluun. Vähän kadehdin yhden pariskunnan pystyttämää riippumattoa – siinä vaaleanpunaisessa auringonlaskussa lekottelu näytti erityisen ihanalta.

Syreenit1

…albumi on Youngheartedin uusi Vapaa. Aivan i-ha-na, hullaannuin jo Youngheartedin edellisestä levystä ja tämä uusi on ehkä jopa vielä parempi, minkä en uskonut olevan edes mahdollista. Niin ihanaa hyvän mielen musaa ja sopii täydellisesti kesään!

…herkku on kotimaiset mansikat. En oikein voi syödä enää mitään hedelmiä, sillä olen iän myötä herkistynyt mm. omenalle, nektariinille, päärynälle sun muille koivuallergian kanssa risteäville, joten otan nyt ilon irti niiden sijaan marjoista. Ostin ekat kotimaiset mansikat ja vitsit että ne maistuivat hyvältä!

…playlist on Spotifyn Songs to sing in the shower. Kuuntelin tätä salilla ja oli muuten pidättelemistä, etten ruvennut laulamaan ääneen klassikkobiisien tahtiin tai vetämään omaa koreografiaa keskellä salia.

…kauneushoito on ripsien kestotaivutus. Otin tämän ensimmäisen kerran aiemmin keväällä ja nyt teki mieli taas uusia taivutus kesäksi. Tykkään tosi paljon sen luonnollisesta lopputuloksesta, taivutus antaa kuitenkin ripsille hyvin kaivattua nostetta. Voisin kirjoittaa tästä vielä enemmän omassa postauksessaan!

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

4 thoughts on “Viikon parhaat

  1. Jee, listauksia! :D Näitä on aina kiva lukea ja miettiä samalla omatkin vastaukset.

    Hei tuo ripsien kestotaivutus kiinnostaa, tee vaan oma postaus siitä! Olen itsekin harkinnut, nimimerkillä suorat, melkeinpä alaspäin taipuvat ripset, jotka eivät aina taivuttamallakaan pysy kaarevina…

    1. Näitä on niin hauska tehdä, joten kiva kuulla että listat iskee 😎

      Ja hei sitten tuo kestotaivutus kuulostaa ihan sun jutulta! Mullakin on aivan piikkisuorat ripset, jotka eivät todellakaan taivu ilman taivutinta ja vedenkestävää ripsiväriä, joten taivutus tekee niihin kyllä tosi paljon. Itse ainakin oon tykännyt hurjasti ja voin oman kokemukseni perusteella suositella ☺️ Voin tosiaan kirjoittaa tuosta vielä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *