Tänä juhannuksena…

Kaupallinen yhteistyö: Somersby & Asennemedia

…meinasimme olla jo ihan ilman suunnitelmia, kun perinteinen juhannusmökkimme oli alunperin varattu. Mitäs ihmettä sitten tehdään juhannuksena, jos ei päästä mökille? Onneksi tilanne muuttui viime hetkellä ja pääsemme kuin pääsemmekin viettämään juhannusta samoihin maisemiin, kuin monena edellisenä vuotena.

…pidetään tietysti porukalla perinteiset juhannusolympialaiset, joissa lajeina on varmasti ainakin taas tikanheitto, musavisa, iltapäivälehden tietovisa, sulkapallopomputtelu sekä hulavanteen pyöritys. Mitä lajeja teidän juhannusolympialaisissa ollaan pelattu? Heittäkää joku hauska lajiehdotus!

Somersby3 Somersby5

…toivon niin kovasti, että sää kerrankin suosisi. Jokaisena vuonna olemme hytisseet ulkona (sitkeitä suomalaisia kun ollaan ja juhannusta kuuluu viettää ulkona) jääkalikoina toppatakeissamme ja villahousuissamme, viime juhannuksena oli jopa oikein kunnon myrsky. Kunhan ei sataisi, eikä tarvitsisi niitä toppatakkeja.

…haluaisinkin sonnustautua kuvan kaltaisiin kevyisiin kesämekkoihin. Todennäköisesti se jää haaveksi, mutta aina saa toivoa, haha!

…aion poimia mökkitien varrelta luonnonkukkia seppeleitä varten. Viime vuonna kukat kyllä poimittiin, mutta sää oli niin kehno, että seppeleet jäivät lopulta tekemättä. Tänä juhannuksena korjataan asia ja pistetään porukan naisvahvistusten kanssa seppeleworkshop pystyyn! Omastani tosin tuskin tulee yhtä hieno, kuin tästä kuvissa näkyvästä siskoni tekemästä versiosta.

Somersby2 Somersby6

…nautin grilliruuan kaverina kylmän Somersbyn Sparkling Rosén – tämä raikas juoma on ollut kesäjuhlien vakkarini siitä lähtien, kun uutuusmaku lanseerattiin pari vuotta sitten!

…täytyy uskaltautua järveen, viime vuonna taisin nimittäin jänistää ja jättää tyystin uimatta, mikä on aika surkea suoritus. Oli kuitenkin niin pirun kylmä, ettei tehnyt mieli edes pulahtaa! Jotkut urheat pesivät hiuksetkin kylmässä järvessä, itse en olisi kyllä pystynyt viettämään siellä yhtään ylimääräistä hetkeä :D

…haluan käydä soutelemassa ympäri hiljaista järveä. Parasta vaan kuunnella laineiden liplatusta ja nauttia järvimaisemasta.

Somersby4 Somersby

Sellainen juhannus meillä tiedossa, varsin perinteistä menoa siis! Mitä suunnitelmia teillä on – vietättekö perinteistä mökkijuhannusta vai juhlistatteko tätä keskikesän juhlaa kaupungissa? En kyllä malta odottaa, en ole nimittäin päässyt tänä kesänä vielä kertaakaan mökille, joten ihana päästä saunomaan, ihastelemaan järvimaisemaa, syömään grilliruokaa ja viettämään aikaa kavereiden kanssa. Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin hyvän sään puolesta – hauska juhannus joka tapauksessa varmasti tiedossa!

Kuvat: Johanna Pauliina Design (jolle myös kiitos upeasta seppeleestä!) / Editointi minä

Valviran ohjeistuksen mukaan alkoholia koskevia kommentteja ei julkaista.

10 thoughts on “Tänä juhannuksena…

 1. Samaisia suunnitelmia löytyy täältäkin suunnalta! Ainakin toistaiseksi on luvattu jopa liian hyvää säätä, saa nähdä kuinka monesti se muuttuu vielä ennen mökille saapumista 🙈 aivan IHANA mekko sulla on päällä, mistä moinen on hankittu?😍

  1. Hyvän kuuloiset juhannussuunnitelmat siis sielläkin! Vitsit nyt sormet ristiin sään puolesta, olisi ihana jos sää kerrankin suosisi kaikkien kylmien juhannusten jälkeen 🙊 Mekko on yksi harvoista Nykin ostoksistani, Banana Republicilta 😍

 2. Mökille mennään! Ihanaa, etenkin kun viime juhannus meni osittain töissä ja sitten oltiinkin kaupungissa aatto. Oli jotenkin orpo olo, kun juhannuksena “kuuluu” mennä mökille tai ainakin muuten maalle. :D

  Nythän se on luvannut ilmeisesti ihan kivaa keliä juhannukseksi, mutta en kyllä usko ennen kuin näen… Niin monta sateista tai vähintään kylmää jussia on koettu!

  1. Voi ihanaa että nyt pääset nauttimaan mökkijuhannuksesta! No sanos muuta, mekin oltiin ensin ihan sormi suussa, kun vaikutti siltä ettei päästäkään mökille :D

   Toivotaan, että nuo sääennusteet pitäisi paikkaansa! Olisi ihanaa, jos kerrankin sää suosisi juhannuksena 😍

 3. Perinteinen juhannus mökillä tulossa <3 meidän olympialaiset on pelattu jaolla miehet vs naiset ja lajeina mm. mölkky, tikanheitto ja ilmakiväärillä ilmapallojen ampuminen:D itse jätin kyllä ampumisen väliin paukkuarkana.

  1. Ah ihanaa, mökkijuhannus tiedossa sielläkin! Ainiin tosiaan, onhan meilläkin ollut perinteisesti mölkky yhtenä lajina 😎 Ai että, en malta odottaa!

 4. Töissä sairaalassa! Yövuoro juhannusaattona, mies kainuussa mökkeilemässä koko viikonlopun. Jotain suunnitelmia on, ehkä äitä piristämään juhannuspäivänä, isäni haudattiin tänään.

  1. Voi, otan osaa 💗 Äitisi varmasti arvostaa seuraa. Juhannuksia tulee onneksi joka vuosi ja mökkeilemään ehtii toistekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *