Saturday Breakfast

Kerrankin ihan reeliaikainen aamupalapäivitys, hörpin täällä paraikaa toista kuppia kahvia ja sulattelen herkullista aamiaista. Heräsin ennen poikaystävääni viemään Telmaa ulos ja kävelyn jälkeen tein meille aamupalaa. Piti alunperin viimeistellä vaan nuo eilen illalla jääkaappiin tekemäni chiavanukkaat, mutta innostuinkin kyhäämään kylkeen vielä pannuleipiä juustolla ja avokadolla sekä paistamaan munia. Jaksaisipa tällaisen aamiaiskattauksen tehdä joka aamu!

Meidän piti alunperin viettää viikonloppua Helsingissä, mutta suunnitelmiin tulikin muutos ja jäätiin Tampereelle. Mulla on aika paljon työjuttuja viikonlopulle, mutta huomenna täytyy kyllä nauttia ulkonakin, kun on luvattu niin hyvää keliä. Ajateltiin keksiä jotain kivaa kesätekemistä, täytyy selata taas teidän viime vuotisia Tampere-vinkkejä. Tänään taas haluaisin päivällä käydä kiertelemässä jossain antiikkikaupoissa ja kierrätyskeskuksessa katsomassa, josko tekisi jotain sisustuslöytöjä. Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopulle? Ihanaa lauantaita kaikille!

Aamupala1 Aamupala3

 

1 thought on “Saturday Breakfast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *