Kesän ensimmäinen ulkolounas

Ai että, kesäkelit tekivät taas paluun! Eilen tuntui niin ihanalta kävellä lämpimässä kesäillassa Helsingin keskustassa lähtiessäni illalliselta. Mekolla tarkeni helposti ja valoa riitti vielä kymmenen jälkeenkin, kävelin Senaatintorin kupeesta ja ihastelin vaaleanpunaisessa ilta-auringossa hohtavaa Tuomiokirkkoa. Kesäillat ovat kyllä ihan parhaita, täytyy muistaa ottaa niistä kaikki ilo irti!

Samoin kuin myös ulkona syömisestä – nämä kuvat ovat kesän ensimmäiseltä ulkolounaalta pari viikkoa takaperin, kun lounastimme ystäväni Marin kanssa Ratinan Sandrossa. Miten aina unohdankin Tampereen Sandron olemassaolon! Runsas lounasbuffet täällä on ihan loistava ja puitteet tosi kivat niin sisällä kuin ulkona isolla terassillakin. Ravintoloiden yhteydessä olevia terasseja ei ole Tampereella mitenkään liikaa, joten tänne täytyy tulla kyllä useamminkin lounastamaan nyt kesän aikana, mikäli säät vaan sallivat.

Sandro1 Sandro2 Sandro3 Sandro4

4 thoughts on “Kesän ensimmäinen ulkolounas

 1. Oi, lounaat terassilla on vaan niin parasta!:) Mä nautin tänä vuonna ensimmäisen sellaisen toukokuun aurinkoisena viikonloppuna Porvoossa. Ja Helsingissä tykkään tosi paljon Bulevardin Tonys delin terassista http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/helsingin-parhaat-salaatit-ja-lounas-terassilla
  Viime viikonloppuna kävimme viimeksi Tampereella, täytyypä pistää ravintolavinkkisi korvan taakse, jos sinnepäin vielä tänä kesänä tulemme!
  Kiitos postauksesta ja nautitaan auringosta!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. Oih Porvoossa on kyllä päästävä käymään tänä kesänä! Kiitos muistutuksesta, kuin myös ravintolavinkistä ☺️

   Nyt todellakin nautitaan – ihanaa kesäviikonloppua sinne! 💗

 2. Mistä tuo sinun ihana paitasi on? 😍 Olen yrittänyt löytää samanlaista itselleni 😊. Kiitos ihanasta blogista, joka on ainut, jota jaksan lukea!

  1. Tämä on itse asiassa mekko viime vuodelta Gina Tricotista, olen vaan yhdistänyt sen hameen kanssa yläosaksi 🙊 Toivottavasti löydät jotain vastaavaa!

   Voi kiitos itsellesi, ihana että luet 💗 Kivaa viikonloppua sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *