Juhannuksen viettoon

Täällä tehdään viikon viimeisiä työjuttuja, kunnes alan valmistautua juhannuksen viettoon. Käydään tänään poikaystävän kanssa kaupassa ostamassa ruokia ja muuta tarvittavia ja huomenna sitten startataan koko köörin kanssa autot kohti mökkiä. Ihanaa päästä mökkimaisemiin ekaa kertaa tänä kesänä! Sääkin näyttää ainakin toistaiseksi vielä suosivan, mutta en kyllä usko ennen kuin näen omin silmin, hahah. Niin monena juhannuksena ennusteet ovat ensin luvanneet hyvää ja lopputulema onkin sitten ollut jotain ihan muuta. Kunhan ei tarvitsisi sonnustautua villapipoihin (juuri katsoin kuvia viime juhannuksesta), niin olisin tyytyväinen!

Nyt toivotan teille ihanaa juhannusta, juhlikaa turvallisesti! Palataan sitten ensi viikolla taas asiaan – sillä välin meidän juhannusmenoja voi seurata Instagram Stooreista :)

Juhannus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *