12 x Puhelimen kamerasta

Kuva2

1. Ensimmäiset uudet perunat, ah! Syödään tosi harvoin perunaa, sitä ei vaan tule jostain syystä ostettua, mutta nyt kesällä täytyy korjata asia kotimaisten varhaisperunoiden myötä. Tehtiin kylkeen uunilohta ja salaatti parsalla, avokadolla, paprikalla, fetalla ja avomaankurkuilla. Avomaankurkut best!

2. Kesämekkosovittelua Massimo Duttilla. Tällaista valkopohjaista ruskeapilkullista mekkoa olen etsinyt, polka dot -kuosiin kyllästymistä ei ole siis näkyvissä!

Kuva1

3. Yksi kihlauksen jälkeisistä kuvista <3 Tätä ennen olin korjannut tovin meikkiäni, yrittänyt piilottaa punoittavat silmät ja putsannut pois maskarat poskilta.

4. Poikaystäväkin sai oman sormuksensa. Tuo hänen sormuksensa on muuten 100 vuotta vanha perintösormus, jota vaan hieman muokattiin sopivaksi.

Kuva3

5. Harvinainen selfie! Mulla oli eilen työpäivä Helsingissä ja tämän näköisenä lähdin aamulla lampsimaan junalle päin.

6. Hyvän ystäväni valmistujaisjuhlista viime viikonlopulta ja kasa opiskelukavereitani. Oli niin hauskat juhlat ja sääkin suosi, tarkeni istua terassilla koko ilta. Vähän liiankin hyvin, oli meinaan aika lämpöiset oltavat siinä +30:n asteen helteessä, huh. En malta odottaa, että kohta vietetään meikäläisen valmistujaisjuhlia!

Kuva4

7. Olen yrittänyt palata taas takaisin urheilun pariin, treenaaminen on jäänyt todella vähälle viime viikkoina, mutta nyt olen hiljalleen päässyt takaisin rytmiin. Eilen oli niiin lähellä, että olisin jäänyt sohvalle palattuani illalla Helsingistä ja olin jo kerran nukahtamispisteessä, mutta kammettiin lopulta poikaystävän kanssa yhdessä liikkeelle. Ja onneksi, kyllähän se piristi!

8. Todellinen motivaattorini mennä eilen salille. Olin edellisellä kerralla bongannut salilta myynnistä Barebellsin jäätelöt, joita olen halunnut pitkään maistaa. Lompakkoa ei kuitenkaan ollut mukana, mutta nyt korjasin asian ja nappasin treenin jälkeen jäätelön mukaan! Ja oli se kyllä hyvää, nam. Ei todellakaan suosikkini Mars-jätskin veroista, mutta erittäin hyvä terveellisempi versio.

Kuva5

9. Eilisen lounas Mariannan kanssa. Testasin ekaa kertaa Hanko Sushin poke bowlia ja se menee jatkoon! En ole mikään Hanko Sushin itse sushien ystävä, mutta tätä bowlia voisin syödä kyllä toistekin. Suunniteltiin muuten Mariannan kanssa kivaa yhteisvideota, toivottavasti päästään toteuttamaan se pian!

10. Lounas nautittiin Helsingin kattojen yllä Stockan Rooftopilla, jolla olin niinikään ensimmäistä kertaa. Rakastan ulkomailla käydä kattoterasseilla, joten mahtavaa että nyt Helsingissäkin on viihtyisä paikka, jonne tulla lounaalle tai vaikka lasilliselle.

Kuva6

11. Telma ja Milo-eno Vienan ihanalla siirtolapuutarhamökillä, jolla olin käymässä viime viikolla ekaa kertaa. Kaikkialla oli niin kaunista, mikä ihana kesäkeidas keskellä kaupunkia. Nappasin täältä kamerallakin kuvia, joten täytyy tehdä tuolta vielä oma postauksensa!

12. Lounasseurana viime viikolla ihana Riikka. Pupun salaatit ovat muuten yksi lounasvakkareistani Helsingissä ja tuossa Stockan kulman ravintolassa on kiva terassikin. Salaatit ovat hieman tyyriimpiä moneen muuhun paikkaan verrattuna, mutta hintansa väärtejä. Toivon kovasti, että Pupu laajentaisi myös tänne Tampereelle!

6 thoughts on “12 x Puhelimen kamerasta

  1. Moikka,

    Mistä toi sun ihana keltainen mekko on mikä on tossa selfiessä? :) Todella nätti

  2. Onnea ihanat ❤️ mitäs ripsari käytätkäön, nyt tarvis hyviä ja pysyviä, miel lämpöisellä vedellä lähteviä. Voi suositella myös privaviestinä

    1. Ihana kiitos 💗 Nyt mulla on ollut käytössä Maybellinen Snapscara, joka on nimenomaan lämpöisellä vedellä lähtevä. Se on super hyvä, pitää taivutukset paikoillaan eikä varise päivän mittaan, mutta helppo poistaa ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *