Vaaleanpunaisessa kuplassa

Terveisiä täältä vaaleanpunaisen rakkauskuplan keskeltä! Nämä pari viikkoa sitten Tampereella kirsikankukkien loistossa otetut kuvat sopivat tähän hetkeen vallan mainiosti. Suurkiitos vielä kaikille aivan ihanista onnitteluista – naurattaa miten muutama kommentoi, kuinka tässä saa nyt onnitella postaus toisensa perään ja kieltämättä tähän tuli tällainen yllätyksellinen “onnittelujen suma”. Olen lukenut teidän lähettämiä viestejä kyynel silmäkulmassa. Tässä on muutenkin ollut kyynelkanavat varsin auki, mutta kirjoititte niin mielettömän kauniisti, että saitte sanoillanne meikäläisen herkistymään moneen otteeseen. Olen tosi otettu, miten mukana elätte ja iloitsette niin vilpittömästi tuntemattoman ihmisen puolesta – lämmin kiitos siitä! <3

Kirsikat3

Täällä ollaan siis totuteltu arkeen kihlaparina, hehe. Tuntuu edelleen hassulta sanoa tuo ääneen! Eihän se arki siitä tietenkään mitenkään  muutu, mitä nyt voidaan tosissamme ruveta miettimään, että koska haluaisimme mennä naimisiin. Sitä ovat läheiset tässä parin viime päivän aikana jo kovasti kyselleetkin, että milloinkas niitä häitä sitten juhlitaan. Katsotaan, katsotaan – täytyy alkaa suunnittelemaan! Saatan kirjoitella kihlautumisesta jotain myöhemmin vielä omassa postauksessaan ja esitellä tuota uutta vasemman käden nimettömän helyä tarkemmin, mä ainakin itse romantikkona rakastan lukea muiden kertomuksia. Eilen käytiin poikaystävän vanhempien luona kilistelemässä, ensi viikonloppuna taas kahvitellaan minun perheen kanssa Helsingissä. Ihana päästä fiilistelemään tätä meille tärkeää hetkeä vielä läheistenkin kanssa!

Kirsikat2

Nyt jatkan töiden parissa tässä läppärin äärellä – ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

6 thoughts on “Vaaleanpunaisessa kuplassa

  1. Onnea kihlaparille! Ihanaa kun sua kosittiin <3 Niin suloinen tuo teidän yhteiskuva, näkee molempien silmistä aidot onnenkyyneleet. Hassua miten sitä herkistyy tuntemattomien puolesta. Kiva olisi, jos kirjoittelisit miten kaikki meni, mutta ymmärrän jos jotain haluat pitää itselläänkin :)

    1. Kiitos ihana Jenni! 💗 Hehe, kyllä siinä oli saanut vähän putsata levinneitä eyelinereita ennen kuvan ottamista :’D Ihan kaikkea en varmasti tule kertomaan, niin kuin sanoit on kiva pitää näin henkilökohtainen tapahtuma myös itsellään, mutta jotain pieniä paloja olisi ihana jakaa tännekin!

  2. Oi että en malta oottaa kun rupeatte suunnittelemaan häitä 😍😍 teidän häistä tulee varmaan niin täydellisen tyylikkäät ja veikkaan myös että aika lailla samantyyliset jotka itse haluan (olen jo suunnitellut:D). Nyt vaan pinterestailemaan hääjuttuja 😍🥰 nauttikaa nyt kunnolla toisistanne rakkauskuplassa❤️

    1. Joo Pinterst alkaa kyllä varmaan kohta jo laulaa, haha 🙈 Joitain visioita meillä tosiaan jo on mielessä ja olemme onneksi tosi samoilla linjoilla siitä, minkälainen hääpaikka olisi kiva ja niin edelleen. Kiitos ihana me nautitaan! 💗

  3. Oi miten ihanaa, paljon onnea tuoreelle kihlaparille! <3

    Onnittelut myös opintojen päättämisestä, ihanan onnellisia aikoja elelet! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *