Slip skirt & Vintage Dior

Asukuvaaminen jäi New Yorkissa varsin vähälle, pääasiassa siksi että säät olivatkin luvattua kylmempiä. Reissuun pakatut kesämekot saivatkin siis jäädä parin ekan päivän jälkeen matkalaukkuun ja loppumatka talsittiin lähes poikkeuksetta samassa farkut, nahkatakki ja lenkkarit -lookissa. Useimmiten vielä lämmin huivi suojaamassa kaulaa viimalta, niin viileitä useimmat päivät olivat! Tämä yksi ilta-asu ehdittiin kuitenkin ekana päivänä ikuistaa SoHon tunnelmissa, kun olimme matkalla kattoterassille drinkeille ja syömään. Tämä oli varmasti viikon lämpimin ilta, joten onneksi laitoin hameen, kun kerran tarkeni! Yhdistin tämän mustan satiinihameen rennosti t-paidan ja nahkatakin kanssa, tykkään yhdistelmästä ihan hurjasti.  Mulla on muuten midihameiden kanssa aina sama ongelma, että omalle varrelleni ne ovat ennemmin maksi- kuin midimittaa. Tämänkin helma saisi olla ihan pikkuisen lyhkäisempi, että se asettuisi oikeaan kohtaan, mutta menkööt. Malli nimittäin laskeutuu tosi kauniisti, kaikki slip skirtit eivät myöskään aina istu omalle kropalleni niiden korostaessa välillä lantiota väärästä kohtaa. Ennustan tälle hameelle paljon käyttöä kevään ja kesän aikana!

Laukkuna on tuo edesmenneen mummini vanha Diorin clutch, jonka ikoninen monogrammikuosi on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan Saddle Bagin uudelleentulon myötä. Minusta on maailman siisteintä, että on tallessa tällainen mummini vanha aarre! Tämä on itse asiassa siskoni, mutta olen, köh köh, vahingossa ominut laukun käyttööni viime kesän häiden jälkeen. Terveisiä vaan siskolleni, että laukku on hellässä huomassani, hehe.

NYC_asu1 NYC_asu4 NYC_asu3 NYC_asu2

Leather jacket / All Saints
t-shirt / Samsoe & Samsoe
earrings / H&M
sunglasses / Ray-Ban
skirt / Zara
loafers / Flattered (sponsored)
bag / Dior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *