Perusasu & täydellinen t-paita

Huhhuh, olipahan viikonloppu! Jännitettiin tietysti lätkää, ensin lauantaina Helsingissä kavereiden kanssa ja eilen pidettiin kisakatsomoa Tampereella palattuamme tänne. Finaalissa oli sykkeet jossain ihan taivaissa ja nyt on ääni käheänä kiljumisesta – ihan mieletöntä, että Suomi veti voiton kotiin! Kenellä mulla soi tällä hetkellä Mörkö pahana korvamatona päässä? Vitsit olisi ollut hauskaa olla Helsingissä torilla juhlimassa – kavereiden päivitysten perusteella meno on ollut ihan mieletöntä ja koko kaupunki on mennyt sekaisin. Muistan kyllä, miten vuonna 2011 lähdettiin porukalla pelin jälkeen torille ja en ole koskaan nähnyt Suomessa mitään vastaavaa kuin tuolloin! Mahtavaa, miten yksi urheilulaji voi yhdistää juroa kansaa näin paljon.

Lätkästä kuitenkin asujuttuihin – tässä yksi luonnoksiin jäänyt perusasu New Yorkissa ikuistettuna. Bleiserillä, farkuilla ja valkoisella t-paidalla ei voi ikinä mennä vikaan! Tästä t-paidasta sain muuten vinkin muistaakseni Perjantain parhaat -podcastin Noora H:lta, joka kehui Uniqlon jämäkkiä puuvillapaitoja. New Yorkissa Uniqlon liikkeessä paitaa sovitettuani totesin, että nyt on kyllä tosiaan ainekset täydelliseen t-paitaan! Olen ennen tykännyt löysemmistä teepparimalleista, mutta tällainen on kieltämättä hieman ryhdikkäämpi päällä, eivätkä liivit paista alta läpi. Iso suositus siis Uniqlolle täältäkin suunnasta, kiitos vielä Nooralle vinkistä!

Kivaa lätkähuuman täyteistä maanantaita kaikille!

Nycasu2 Nycasu1 Nycasu3

Blazer / Gina Tricot
t-shirt / Uniqlo
jeans / Gina Tricot
shoes / Flattered
bag / Saint Laurent

11 thoughts on “Perusasu & täydellinen t-paita

 1. Uniqlolta saa kyllä parhaat peruspaidat hyvään hintaan🙂 Mä olen vannonut brändin nimeen jo vuosia, onneksi saa myös tilattua heidän nettikaupastaan. Kiitos myös Nykki vinkeistäsi 😘 Meillä on tosiaan haaveissa matkustaa sinne loppuvuodesta! New York on siitä ihana kohde meille, että kun aikanaan tavattiin, poikaystäväni kertoi miten on aina haaveillut Nykiin menosta ja minähän varasin sitten matkat melkein heti 😀 se olikin meidän eka yhteinen pidempi reissu 😍

  1. Olen ostanut aiemmin Uniqlolta vaan aluspaitoja (jotka nekin muuten super hyviä!), mutta nyt Nykistä ostin sekä näitä t-paitoja että yhden ihanasti laskeutuvan peruspuseron. Niin ja aiemmin olen ostanut myös kevyttoppatakin, Uniqlolla on kyllä paljon hyviä perusvaatteita. Hyvä kuulla että nettikauppakin pelittää, kiitos vinkistä!

   Voi ihana, pääsette sitten fiilistelemään sinne uudestaan ☺️ Kiva jos vinkeistäni on iloa sitten tulevaa matkaa varten! Nykiin on kyllä päästävä vielä takaisin, niin upea kohde jossa on valtavasti nähtävää ja koettavaa 😍

 2. Hep, täällä yksi, jolla Mörkö soi korvamatona, ja luulenpa että aika moni suomalainen yhtyy tähän tänään : D Mutta eipä haittaa yhtään, upea juttu ja joukkue!!:)
  Kävin juuri viikonloppuna siskoni kanssa kaupoilla, ja ostin yhden uuden valkoisen t-paidan. Se tuntuu kaupassa tylsältä ostokselta, mutta on kyllä niin raikas ja siisti monen asun kanssa!:)
  Ihana asu sinulla!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. Hahah, Mörkö jää kyllä varmasti elämään 😂 Ihan mieletöntä kyllä!

   Valkoinen t-paita on todellakin loistava perusvaate, joka käy niin monen kanssa. Täytyy ehkä jossain vaiheessa tehdä jokin koonti asuista t-paidan kanssa, blogistani kun löytyy asuarkistoista useampia eri yhdistelmiä ☺️

   Kiitos Ida ja ihanaa päivää sinne!

 3. Hei, mikä pusero se tarkalleen ottaen on? Voisitko laittaa nimen/linkin?
  Olen siis perjantain parhaista kans bongannut tämän vinkin mutta en ole vielä saanut aikaiseksi tutkia sitä tarkemmin. En muista kertoiko Noora sen mallin nimeä silloin.
  Sulla on niin inspiroivat kuvat aina, kiitos!
  yst. Marie

  1. Heippa Marie! Mä etsin vielä jokin aika sitten Noora&Noora -facebookryhmästä sitä Nooran vinkkausta ja ainakaan se linkki ei enää vienyt perille (mallia ei löytynyt), mutta mä itse ostin tämän mallin, https://www.uniqlo.com/eu/en/product/women-uniqlo-u-crew-neck-short-sleeved-t-shirt-414443.html?dwvar_414443_size=SMA002&dwvar_414443_color=COL12&cgid=IDshort12132. En ole tosiaan varma onko tuo juuri se Nooran suosima, mutta Uniqlon malleista toi miellytti itseäni eniten. Vierastin ensin tuota leveetä resoria kaula-aukossa, mutta päällä se näyttikin tosi kivalta!

   Voi kiitos, ihana kuulla että tykkäät! ☺️

 4. Joo, Uniqlon t-paidat on parhaita! Ostin niitä useamman kappaleen, kun oltiin poikaystävän kanssa muutama viikko sitten Berliinissä pidennetyllä viikonlopulla. 😳

  1. Moni tuntuu vannovan näiden nimeen, eikä mikään ihme! Täytyy ensi kerralla hamstrata useampi kappale ainakin juuri valkoista teepparia 🙊

 5. Kiitos suosituksesta! Minkälaiset koot näissä paidoissa on? Mikä koko sinulla on?

  1. Eipä kestä, kiva jos vinkistä on iloa muillekin! Minulla on tästä koko S – halusin ettei paita olisi mikään super nafti, niin tämä on juuri passeli ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *