Kuulumisia uuden viikon alkuun

Kylläpäs tuntui hyvältä istahtaa tänä aamuna pitkästä aikaa keittiön pöydän (aka työpöytäni) ääreen ja avata läppäri. Kaivoin esiin weekly plannerini, etsin seuraavan tyhjän viikon ja aloin kirjata tehtäviä juttuja ensin tälle maanantaille. En ole kahteen viikkoon viettänyt kunnon työviikkoa ensin reissun ja sitten sairastelujen myötä, mutta onneksi viime viikko sattui olemaan toukokuun ainoa hiljaisempi viikko ja pystyin rauhassa suurimmaksi osaksi lepäilemään. Seuraaville päiville riittää kuitenkin tehtävää niin sähköpostilaatikon läpikäynnistä useampiin kampanjatoteutuksiin ja kaikenlaisiin käytännön asioihin, mutta tuntuu hyvältä päästä taas kiinni työntekoon ja omiin rutiineihin!

Niin ja töiden lisäksi minut pitää kiireisenä myös yksi koulujuttu. Kuulit oikein, eivät ne yliopistosuoritukset olleetkaan ihan vielä tässä :’D Ennen reissua tarkistutin vielä opintoni (ihan vaan varmuuden vuoksi, olihan mulla tarvittava opintopistemäärä kasassa), jolloin selvisikin, että maisteriopinnoistani puuttuu yksi opintopiste. Siis yksi vaivainen opintopiste, oh lord! Sähköpostia tuolloin lukiessani sain kunnon paniikin luullessani, että suoritusten tulisi olla jo rekisterissä ja valmistumiseni lykkääntyisi oman huolimattomuusvirheeni takia, mutta pienen hengittelyn ja asioiden selvittelyn jälkeen selvisi, ettei hätä olekaan tämän näköinen. Ehdin vielä hyvin suorittamaan erään kahden opintopisteen verkkokurssin, joka on nyt agendallani. Motivaatio on lievästi sanottuna karkuteillä tässä vaiheessa, kun olen juhlinut viimeisiä (kröhöm) suorituksiani jo aikapäiviä sitten, mutta ei auta itku markkinoilla. Voin kertoa, että toukokuun lopulla kun kaikki on viimein ihan oikeasti paketissa, niin sitten kyllä juhlin. Joskin vähän tekisi mieli juhlia jo tänään, kun kuulin äsken, että gradulleni esitetään arvosanaksi erittäin hyvää eli 4!

Viikko1 Viikko2

Nämä kuvat ovat yhdestä herttaisesta kahvilasta (Cafe Colette) Brooklynistä, jossa vietettiin yksi päivä ihan vaan pyörien ja tutkien ympäristöä. New Yorkin kahvila- ja ravintolatarjonta oli kyllä ihan huikea, tällaisia pieniä helmiä yksi toisensa perään! Vinkkaan sitten kaikista yhteisesti vielä New Yorkin oppaassani, jonka julkaisen täällä ensi maanantaina :) Nyt toivotan kivaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

2 thoughts on “Kuulumisia uuden viikon alkuun

  1. Hei,

    ihania kuvia, ihana paikka ja kaikenlisäksi ihana nahkatakki! Onko mistä ostettu?

    1. Hei Salla! Voi kiitos :) Nahkatakki on All Saintsin, joskin jo kolmen vuoden takaa merkin alennusmyynneistä Lontoosta. All Saintsilla on kyllä aivan ihania nahkatakkeja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *