Kauneimmat hiuskoristeet

Viime syksynä innostuin monen muun tapaan vuosien jälkeen hiuspannoista ja hiljalleen myös muut hiusasusteet alkoivat kiinnostaa. Kaikenlaiset hiuskoristeet pinneistä hainhampaisiin, huiveihin ja donitseihin ovat nyt kuumaa kamaa! Kuten keväällä postaamassani Trendejä, jotka eivät iske -postauksessani kerroin, luotan hiusasusteiden suhteen less is more -ajatukseen. Niitä pinnirykelmiä ette siis tule vieläkään päässäni näkemään, mutta kaunis yksittäinen hiusklipsi tuo kivasti piristystä lookiin!

Hiukset

Parhaat hiuskoristeiden apajat ovat Glitterillä, H&M:llä ja kotimaisella Gauharilla. Helmikoristellun pinnin sekä pilkullisen hiusdonitsin olen ostanut Glitteriltä, kauniit marmori- ja tortoisekuvioidut klipsit taas INCH” Storesta Gauharilta. Gauharilla on tosi kiva valikoima hiuskoristeita (sekä ihania koruja!) ja nämä pinnit sopivat mielestäni hyvin myös kaltaiselleni ohuttukkaiselle, jotkut klipsit ovat nimittäin valtavan kokoisia omaan päähäni.  Kullan sekä marmorin ja tortoisen yhdistelmä on niiin kaunis!

Donitsi1

Hiuskoristeet ovat helppoja huonon hiuspäivän pelastajia. Perusponnari tai-nuttura saa uuden ilmeen hiusdonitsilla ja toimii hyvänä asusteena, esimerkiksi tällainen kuvioitu donitsi on kiva väripilkku yksinkertaisessa asussa. Toisen päivän kiharat taas saavat ryhdikkyyttä pään sivuun laitettavalla  kauniilla pinnillä, tai voit kerätä puolet hiuksista ylös hainhampaalla. Mahdollisuuksia on vaikka miten monia!

Oletteko te innostuneet hiuskoristeista? 

2 thoughts on “Kauneimmat hiuskoristeet

    1. Hei myös Gina Tricotilla on myös kivoja helmikoristeltuja pinnejä, juuri ostin sieltä tuollaisen vastaavan mutta ihan vähän pienemmän siskontytölleni :)

      Aurinkoista päivää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *