Helatorstain huomenet

Huomenta helatorstaihin! Tuntuupas hassulta tällainen arkivapaa keskellä viikkoa, menee päivät ihan sekaisin ja on ihan viikonloppufiilis. Täällä nukuttiin hieman pidempään, syötiin rauhassa aamupalaa sohvalla ja nyt juon vielä kahvia tässä koneen äärellä. Aurinko paistaa ihan täydeltä taivaalta kuten tässä postauksen aiemmin otetussa kuvassakin, mutta ihan ei tarkenisi nauttia kahveista ulkona kesätamineissa. Ensi viikolle luvataan kuitenkin taas kesäisempiä lämpötiloja, ihanaa! Teinkin teille eilen sellaista kesämekkopostausta, joten se tulee sitten hyvään saumaan asteiden taas noustessa.

Nyt teen työjuttuja pois alta, kunnes iltapäivästä mennään myöhäiselle lounaalle kavereiden kanssa ja hoitamaan muutama asia kaupungilla. Sen suurempia suunnitelmia tälle päivälle ei ole tiedossa, mutta kiva ottaa vaan rennosti! Meillä on viikonloppuna häät täällä Tampereella, joten tänään täytyy tsekata pesulasta hakemani mekko ja muu asu juhlaa varten, ettei tule sitten viime hetken asupaniikkia lauantaina. Hauska päästä fiilistelemään nyt kun omatkin häät ovat vahvasti mielessä! Niistä voisinkin kirjoitella pian omassa postauksessaan, mikäli teitä kiinnostaa kuulla hääjuttuja ja -suunnitelmia :) Täältä löytyy varmaan kohta Wedding -kategoria, ääk!

Ihanaa helatorstaita kaikille!

Arabia_touko

4 thoughts on “Helatorstain huomenet

  1. Selasin sun ig:tä ja huomio kiinnittyi ihanaan olkkarin sohvapöyhään.
    Mistä se on ostettu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *