Happiest Girl Ever

Olin ajatellut, että tulisin tänään kirjoittamaan tänne kuulumisia ja kertoisin, miten ihana kesäviikonloppu on takana. Suunnitelmat kuitenkin hieman muuttuivat eilen ja jo valmiiksi ihanasta viikonlopusta tulikin kerta heittämällä ikimuistoisin! Jätetään ne pidemmät turinoinnit toiseen kertaan, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa <3

K

Yesterday he made me the happiest girl in the world! <3

49 thoughts on “Happiest Girl Ever

 1. Eikä mitä upeita uutisia, en ymmärrä miten onnellinen voikaan olla tuntemattomien puolesta!! Paljon paljon onnea, olette onnenne ansainneet <3 On ollut ihanaa seurata matkaanne jo vuosien ajan :´)

  1. Miten ihanasti kirjoitit, kiitos niin paljon Julie! 💗 Oon tosi liikuttunut, miten mukana moni teistä elää ja on onnellinen meidän puolesta 😭

 2. Voi jestas😍😭suuret onnittelut vielä tännekin😘💕miten kaunis sormus👌🏼

  1. Ihana Johanna, kiitos hurjasti 💗 Sormus on kyllä just eikä melkein sellainen mistä olen haaveillut – olen antanut ajan mittaan aina joitain pieniä toiveita ja vihjeitä, mutta sormuksen valinta oli täysin Antonin käsialaa :’)

 3. Paljon onnea! Ja aivan upea sormus <3 juuri muutama päivä sitten jotakin postaustasi lukiessa tuli vain mieleeni että olettekohan kihlautuneet, hauska sattuma :)

  1. Kiitos hurjan paljon! Eikä, mikä sattuma 🙈 Minulle tuli kyllä ihan puun takaa, hän onnistui hyvin yllättämään ja pitämään suunnitelmansa salassa! Sormus on minustakin mielettömän upea – hyvän valinnan on mies tehnyt, en osaisi mitään muuta tuohon kuvitellakaan 😭💗

  1. Voi kiitos paljon 💗 Hih tuijottelen täällä sormusta aina vähän väliä, on kyllä niin minun näköinen kuin olla ja voi!

 4. Tässähän pääsee onnittelemaan lähes päivittäin. Paljon Onnea, rakkautta ja ihanaa elämää teille! Sinusta tulee suloisin morsian Jonna!

  1. Tähän tulikin joo tällainen yllättävä onnittelujen suma 😂 Kiitos paljon kauniista sanoistasi Nella! 💗

 5. Paljon onnea molemmille, vaikutatte aivan ihanalta parilta ❤️ Nätti sormus!

  1. Ihanasti sanottu, kiitos paljon Hanna! 😍 Sormus on kyllä juuri sellainen mistä olen haaveillutkin, en malta olla tuijottelematta sitä vähän väliä!

 6. Yaaaaaay! I’m sooo happy for you both! 😍😍 Congratulations! – xx Carian

 7. Voi että, suuret onnittelut!! <3 teitä on ihana seurata, vaikutatte tosi onnellisilta toistenne kanssa!

  1. Kiitos hurjasti Katriina onnitteluista 💗 Ihana kuulla, tuo tyyppi tuossa vieressä tekee mut kyllä ihan järjettömän onnelliseksi!

 8. 🥰😍❤️❤️❤️ sormus on niin upea! Ton tyylisestä olen itsekin haaveillut, en kyllä sitten tiedä millainen vihkisormus sopii noin upean kihlasormuksen kanssa! 🤔 mun mielestä on maailman ihaninta että mies valitsee itse sormuksen, sille tulee niin paljon enemmän tunnearvoa, kuin se että itse pääsisi valitsemaan!
  Olette niin ihania<3

  1. Meni kyllä Antonin valinta niin nappiin kun vaan voi, kaikki pisteet hänelle! 🙊 Mustakin on ihanaa, että sormus on miehen valitsema, niin sillä on tosiaan vielä eri tavalla tunnearvoa 💗

 9. Hei Jonna, olen lukenut blogiasi jo pidempään ja sen lukeminen tuo aina pientä iloa arjen tiimellyksen keskelle (ne tärkeät arjen pikkuilot!). Blogistasi olen saanut myös paljon käytännön vinkkejä, mm. laukkuvalintoihin, kosmetiikkaan, hiustuotteisiin ja mihin lie kaikkeen, välillä vaan naureskelen videoihisi tupsahtelevalle suloiselle Telmalle tai ihailen kaunista sisustustasi tai iloista hymyäsi – kiitos sinulle kaikesta tästä :)
  Tuolla joku jo aiemmin kommentoi että miten sitä voikaan olla täysin tuntemattoman ihmisen puolesta niin iloinen – olen aivan samaa mieltä. Upeaa kuulla että olet vihdoin valmistumassa ja nyt vielä aivan ihana uutinen kihlauksestanne! Onnea tuhannesti sekä valmistumisen että kihlautumisen johdosta :)
  Ehkä sinun puolestasi on helppo olla iloinen siksi, että jaat itsestäsi niin paljon blogissasi ja sitä kautta tulet meille lukijoille tutuksi. Seuraamme tekemisiäsi ja ajatuksiasi viikosta toiseen, jaat onnistumiset ja epäonnistumiset, ilot ja surut meidän kanssa. Olet aito ja välitön, inhimillinen ja maanläheinen – päästät lukijan lähelle. Sellaisen ihmisen puolesta on helppo olla iloinen ja sydämestään toivoa hänelle kaikkea hyvää. Ja kyllä, tuo sormus on aivan UPEA.
  Iso halaus teidän koko kolmikolle!

  1. Olipas ihan mielettömän ihana kommentti ja niin osuvasti sanottu! Me ollaan lomalla Italiassa ja luin ”uutisen” tänään autossa Firenzeen ajaessa – KILJAISIN ja kyyneleet tuli silmiin – hurja reaktio kun miettii, että tuntemattoman ihmisen puolesta, mutta jotenkin se rakkaus ja onnellisuus aina välittyy susta blogissa ja instassa niin on helppo iloita mukana 😊 Ihan mielettömän paljon onnea teidän yhteiselle taipaleelle ❤️

  2. Joanna: Kiitos ihan mielettömän ihanasta kommentista ja valtavan kauniista sanoistasi, itku tuli kun tätä luin 💗 Blogiani seuraa niin upea lukijajoukko, että teidät on helppo päästää lähelle. Kirjoitit niin kauniisti, etten oikein osaa edes sanoa tähän mitään, kun olen niin häkeltynyt! Sanon siis vaan KIITOS ja välitän virtuaalisen halauksen sinne puolen ruutua 💗

   Noora: Eikä, en kestä! Olen niin otettu, miten mukana te elätte 😭💗 Kiitos sinullekin aivan ihanista sanoistasi, nämä vetää ihan sanattomaksi. Oikein ihanaa lomaa – nauttikaa Italiasta!

 10. Oioi, ihanaa! Paljon onnea 😍 Hassua kuinka voi olla näin onnellinen ”tuntemattomien” puolesta, mutta itseasiassa just yks päivä mietin teidän kihlautumista. Jotenkin se rakkaus ja onni toisistanne välittyy hyvin kaikista kuvista ja sun kirjotuksista, niin ehkä sen takia mietin, että milloinkohan on kihlojen aika 🙈

  1. Eikä, hauska miten monella on käynyt viime aikoina kihlaus mielessä 🙊 Olette ihania – kiitos paljon Laura kauniista sanoistasi ja onnitteluista! 💗

 11. Onnea Jonna. Tarinaasi seuranneena ihan sieltä ensimmäisitä postauksista saakka, on ilo tuntea onnea toisten puolesta. ❤

  1. Kiitos ihan valtavasti onnitteluista ja miten ihana kuulla että olet yhä siellä ruudun toisella puolella kaikkien näiden vuosien jälkeen!! 💗

 12. Ihanaa ❤️ Hurjan paljon onnea teille molemmille! Sormus on niin kaunis, ihan ”sun näköinen” 😍

  1. Kiitos paljon ihana Mimmu! 💗 Näin on tosi moni sanonutkin, enkä voisi olla enempää samaa mieltä 😍

 13. Kuten joku aiemmin kirjoitti: tästä tulee onnittelusuma (ed. postaus) :-D <3 Aivan ihana uutinen! Onnea niin paljon molemmille! <3 <3 Ootte kyllä niin toisillenne sopiva pari, kuten moni on sanonut aiemmin. <3

  1. Hahah no niinpä, kyllä sattuikin että nämä uutiset tulivat näin peräjälkeen 😂 Miten ihanasti sanottu, kiitos ja halaus Kaisa! 💗

 14. Kerran vielä onnea tuhannesti, niin ihanaa <3 Sormus on ihan sunnäköinen, hyvin Anton valinnut :)

  p.s tuo teidän kuva on u p e a !

  1. Voi että kiitos, olet niin kultainen 💗 Ihana miten moni on sanonut että sormus on ihan näköiseni, en voisi kyllä olla enempää samaa mieltä! En osaisi mitään muuta tuohon sormeen enää kuvitellakaan kuin juuri tämän 😍 Kuvassa on kyllä silmät vähän itkeneninä, olin sentään saanut putsattua levinneet meikit poskilta :’D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *