Alkuviikon kuulumiset

*sisältää mainoslinkin / adlink

Toistan näköjään viime viikon kaavaa ja jaan taas näin maanantaina alkaneen viikon kuulumisia. Takana on ihana ystävien ja läheisten kanssa vietetty viikonloppu! Lähdettiin lauantaina Helsinkiin ja suuntasin suoraan ystäväni ylläribrunssille, joka oli järjestetty hänen synttäreidensä kunniaksi. Yllätykset ovat aina yhtä kutkuttavia ja on parasta päästä näkemään yllätetyn onnellinen ilme, varsinkin jos suunnitelmat on onnistuttu pitämään visusti salassa. Brunssilta jatkoin matkaa etukäteiselle äitienpäivälounaalle Hill’siin (en kyllästy ravintolan dumplingeihin ikinä) poikaystävän perheen kanssa, sunnuntaina sen sijaan kahviteltiin vielä minun perheeni luona ennen Tampereelle paluuta. Illalla taas jännitettiin Selviytyjät Suomen -finaalia ja jakson jälkeen mietin, että millä nyt täytän tämän sarjan jättämän sunnuntai-iltojen aukon. Onneksi Tempparit ja Bachelor Suomi vielä jatkuvat, niin ei tarvitse hyvästellä kaikkia kevään aikana seuraamiani realitysarjoja kerralla!

Tänään taas on ollut erityisen hyvä maanantai, sillä moni asia on loksahtanut paikoilleen. Sain ensinnäkin ne puuttuvat opintipisteet nyt plakkariin (täällä kerroin, kuinka maisteriopinnoistani puuttuikin yksi vaivainen opintopiste), joten nyt on yksi huolenaihe vähemmän. Samaan syssyyn gradun arvosanakin vahvistui ja nelonen sieltä tosiaan tuli, en voi vieläkään uskoa! Huomenna käyn enää tekemässä kypsyysnäytteen, niin sitten viimeinenkin homma on virallisesti suoritettu ja voin jäädä odottelemaan maisterin papereiden saapumista. Ihan kreisiä, että oikeasti valmistun näillä näppäimillä. Sain tänään myös viimein varattua juhlapaikan heinäkuisiin valmistujaisiini, joten pian voi alkaa suunnittelemaan niitäkin. Vatvoin pitkään järjestääkö juhlia vai ei, mutta tämä on kuitenkin itselle niin suuri virstanpylväs, että sen varjolla on kiva koota kaveriporukat yhteen ja päästä viettämään hauskaa iltaa. En malta odottaa, mutta sitä odotellessa on kyllä tiedossa vielä vaikka mitä ystävien valmistujaisista häihin ja muuhun kivaan.

Tästä on hyvä startata uusi viikko – ihanaa maanantaita teille!

Viikko1

Find my dress here*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *