3 x kasvosuihke

Kasvosuihkeet ovat tulleet markkinoille rytinällä ja nykyään lähes jokaiselta merkiltä löytyy omansa. On kuultoa antavaa, kosteuttavaa sekä meikin kiinnittävää ja vaikka miten monta muuta suihketta! En alkuun oikein osannut ottaa kasvosuihkeita osaksi omia rutiinejani, mutta nyt olen niihin koukussa. Tässä kolme erilaista, hyväksi havaittua suihketta!

Facialmist

Löwengrip Instant Glow Facial Mist*

Sain hetki sitten Löwengripin kosmetiikkatuotteita testiin ja heti ensimmäisenä tartuin tähän Glow Mistiin. Isabella Löwengripillä on aina niin mieletön glow, että hänen nimeään kantavan hehkutuotteen on pakko olla hyvä! Olen itse asiassa käyttänyt tätä meikin päälle, vaikka äsken tuotetietoja lukiessani huomasin, että tämä on ilmeisesti tarkoitettu puhtaille kasvoille suihkittavaksi antamaan hehkuvan pohjan meikille. Täytyy siis testata niinkin päin, mutta ainakin tämä toimii meikin päälle tuomaan kevyttä hehkua!

ACO Rescue Mist*

Ihastuin tähän ACOn suihkeeseen ensinuuhkaisulta. Tuoksu on ihanan raikas ja tätä käytän silloin, kun kasvot tuntuvat jotenkin kiristävältä ja kaipaavat kosteutusta tai freesausta. Tämä olisi täydellinen tuote toimiston pöydälle! Toivoisin, että tästä tulisi myös matkakokoinen versio, jonka voisi ottaa mukaan lennolle – etenkin pitkillä lennoilla kosteussuihke on ihan must. Toki tämä on alle 100ml, joten käsimatkatavaroissahan se kyllä menee, mutta vielä pienempi matkaputeli olisi kätevä!

Lancôme Fix It Forget It Setting Spray*

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä Lancômen meikinkiinnityssuihke, jota käytän erityisesti sellaisina päivinä, kun haluan että meikki kestää varmasti pitkään. Olen testannut muutamia eri nimenomaan meikin kiinnitykseen tarkoitettuja suihkeita ja tämä on kokeilemistani mielestäni paras! Nopealla googlailulla huomasin, että tätä on myös ylistetty ympäri nettiä, joten ilmeisen moni muukin on tähän ihastunut.

1 thought on “3 x kasvosuihke

  1. Mäkin tykkään erilaisista kasvosuihkeista ja tuosta reissaamisesta tuli mieleen Avenen kasvosuihke, siitä löytyy myös matkakoko ja sitä kannan aina lennoilla laukussa 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *