Viikonloppukuulumisia

Palasin vauhdikkaan viikon jälkeen perjantaina Tampereelle ja oli ihana päästä taas takaisin tänne poikaystävän ja koiran luo. Ei olla tehty viikonloppuna pahemmin mitään erityistä, mutta juuri tällaista rentoa oleskelua kaipasinkin nyt. Äsken söin aamupalan pitkän kaavan mukaan (kuten näkee poikaystävästä ei ollut tällä kertaa seuraksi hänen katsoessa samaan aikaan sohvalla formuloita :D) ja nyt juon toista kuppia kahvia tässä koneen äärellä. Suupielissä on varmaan vielä croissantin muruja – pakkasesta löytyi sopivasti pussin pohjalta kaksi croiskua, jotka paistettiin aamulla ja syötiin hillon kanssa. Niiin hyvää!

Aamu1

Eilen siivottiin koko kämppä kunnolla lattiasta kattoon -pölypalleroista päätellen siivous on viime aikoina jäänyt totaalisesti kiireen jalkoihin. Sen tuntee kyllä ihan omassa henkisessä olossakin, ettei ympärillä ole enää kauheaa kaaosta, vaan huomattavasti seesteisempi fiilis ilman joka nurkassa lojuvia tavara- ja vaatekasoja. Ruokaostoksia tehdessä kurvasin kukkakaupan kautta ja ostin tuoreet kukat motivoimaan siivousurakkaa – nyt tulppaanit ilahduttavat tuossa ruokapöydällä. Vielä pitäisi kyllä pestä ikkunat, mutta ehkä sitten ensi viikonloppuna saadaan sekin hoidettua pois päiväjärjestyksestä!

Sain myös viimein aikaiseksi rahdata eilen talvitakit kellariin, pakata paksuimmat neuleet pois ja tuoda tilalle kevyemmät takit ja kesävaatteet. Eihän tässä välttämättä menee enää kuin kuukausi, kun saattaa jo tarjeta mekoilla. Vaikea uskoa, että kohta voisivat puun oksat jo vihertää ja syreenit sekä kirsikkapuut kukkia – en malta odottaa! Kevät menee kuitenkin aina niin sysäyksellä eteenpäin ja ensi viikollekin luvataan jo +15 ainakin tänne Tampereen suunnille, joten jo oli jo aikakin roudata se nahkarotsi sieltä kellarista. Toivottavasti päästään ensi viikolla kuvailemaan jo vähän keväisempiä asujakin!

Aamu2
Mainio-sarjan astiat saatu Arabialta osana vuosiyhteistyötä.

Kai te muuten olette käyneet äänestämässä, vai oletteko menossa vasta tänään näin virallisena äänestyspäivänä? Itse kävin äänestämässä jo ennakkoon. Toivoisin kyllä, että ihan jokainen käyttäisi äänioikeutensa ja mahdollisuutensa vaikuttaa – aivan erityisesti nuoret, joiden äänestysprosentti ei ole ollut kovin kehuttava aikaisemmissa vaaleissa, mutta joiden ääniä todella kaivattaisiin. Kollegani Ida sanoi hyvin (muutenkin tärkeässä postauksessaan), kuinka “Äänestämättä jättäminen on aina voitto niille puolueille ja edustajille, joita et ainakaan äänestäisi”. Ethän siis jätä tänään äänestämättä!

Nyt jatkan kahvin kanssa töitä tässä koneella. Pidän Kinder-munat lähettyvillä, josko naapurin lapset sattuisivat tulemaan ovelle virpomaan. Ja jos eivät tule, niin ei ole varsinaisesti mikään ongelma tuhota noita Kindereitä omin avuin :D Ihanaa sunnuntain jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *