Unelmien iltapäivä

Kaupallinen yhteistyö: Somersby & Asennemedia

Instagramissa minua seuraavat ehkä tietävätkin jo, että toimin tänä vuonna Somersbyn brändilähettiläänä. Olen tästä pestistä innoissani, sillä olen tehnyt Somersbyn kanssa yhteistyötä jo aikaisempina vuosina, ja brändin raikas ja positiivinen meininki sopii mielestäni niin hyvin omaan tekemiseeni. Täydellinen brand match, etten sanoisi. Kaikista kivointa tässä on tietysti se, että ollaan päästy suunnittelemaan ja toteuttamaan Somersbyn kanssa myös uudenlaisia juttuja, kuten toissapäiväinen Unelmien iltapäivä St. George -hotellissa. Tämä oli kyllä yksi kevääni kohokohdista, jota olin odottanut jo pitkään!

jonna-somersby-26 Somersby2 jonna-somersby-13 jonna-somersby-9

Saavuimme St. Georgen Signature -sviittiin jo puolen päivän aikaan laittamaan paikkoja kuntoon. Lokaatio oli kyllä mitä täydellisin tähän tilaisuuteen, sviitti oli upea! Kirsikkana kakun päällä oli vielä siskoni (@johannapauliinadesign) tekemät mielettömän kauniit kukka-asetelmat. Olin kutsunut Unelmien iltapäivään sekä vaikuttajaystäviä että viisi seuraajaani aveceineen Instagram-arvonnan kautta. Sviitin ovikellon alkaessa iltapäivällä soida rupesi pikkuisen jännittämään, on aina yhtä jännää tavata kasvotusten ihmisiä, joista ei tiedä juuri nimimerkkiä enempää. Jännitys hävisi kuitenkin nopeasti iloisia ja ystävällisiä kasvoja nähdessäni, vitsit että olikin ihana päästä tapaamaan teitä seuraajia! Huone alkoi hiljalleen täyttyä niin tutuista kuin uusistakin kasvoista, ja kaikkien saavuttua toivotettiin vieraat tervetulleeksi ja kohotettiin alkumaljat. Lasissa oli tietysti Somersbyn uutta Sparkling Spritziä, joka sai muuten iltapäivän aikana paljon kehuja. Se toimi erityisen hyvin juuri lasista jäiden kera tarjoiltuna, täytyy kokeilla tällaista alkumaljaa viimeistään vappuna itsekin.

jonna-somersby-4 Somersby4 jonna-somersby-6 jonna-somersby-23

Tilaisuus alkoi Pilots Helsingin ihanan Rosa Nenosen inspiroivalla ja voimaannuttavalla puheenvuorolla omien vahvuuksien löytämisestä. Puheenvuoro herätti paljon ajatuksia ja nyökkäilin monille Rosan sanoille muun muassa omaan tekemiseen luottamisesta, rajoittavista negatiivisista ajatuksista sekä rohkeudesta. Pohdittiin omia luonteenvahvuuksia ja mietittiin, miten jokainen meistä voisi hyödyntää omia supervoimiaan. Rosa osasi sanoa jotenkin todella hyvin sellaisia asioita, joita on usein miettinyt omassa päässään, ja oli lohduttavaa kuulla, ette ole mietteidensä kanssa yksin. Parasta oli myös huomata, miten monelle muulle puheenvuoro oli kolahtanut ja osunut juuri oikeaan saumaan esimerkiksi muuttuvassa, epävarmuutta herättävässä elämäntilanteessa. Lämmin kiitos vielä Rosalle, tämä kruunasi iltapäivän!

Puheenvuoron jälkeen pöytä täyttyi St. Georgen herkuista ja ohjelmassa oli ihan vaan rentoa oleskelua ja tarjoiluista nauttimista. Minua jäi harmittamaan, etten ehtinyt iltapäivän aikana jutella jokaisen kanssa pidempään, mutta se on kyllä aina tällaisen emännöinnin huono puoli. Ehkä täytyy järkätä tulevaisuudessa jokin toinen lukijatapahtuma, niin pääsisi treffaamaan vielä useampia teistä ja oikein ajan kanssa tutustumaan. Oli kyllä ihana saada tilaisuuden myötä kasvot monelle jo vuosia seuranneelle ja ahkerasti kommentteja jättäneelle!

jonna-somersby-12 Somersby1 jonna-somersby-39 jonna-somersby-16

Juuri tällaisesta lämminhenkisestä ja inspiroivasta tilaisuudesta olimme haaveilleetkin. Suurkiitos vielä Mona, Carita, Riikka, Arttu, Viena, Joonas, Vilma, Annika, Elisa ja Marianna sekä ihanat seuraajat Suvi, Jasmin, Milla, Anni ja Johanna aveceineen osallistumisesta! Iso kiitos tietysti myös Somersbylle Unelmien iltapäivän mahdollistamisesta sekä Asennemedialle järjestelyistä. Seuraavaksi voitaisiin kuulemma järjestää kokonainen unelmien viikko, kun tämä iltapäivä oli niin onnistunut, haha!

Kuvat ja editointi: Arttu Mustonen

Alkoholia koskevia kommentteja ei Valviran ohjeistuksen mukaan julkaista.

10 thoughts on “Unelmien iltapäivä

 1. KIITOS vielä huikeasta iltapäivästä❣😍Olen nyt muutaman päivän kävellyt extra hymy huulillani, elänyt pienessä omassa kuplassa. Tuli niin hyvä fiilis tuosta iltapäivästä ja miten ihanaa olikaan nähdä vihdoin kasvotusten. Unelmien viikkoa odotellessa!😃😉

  1. Voi kun ihana kuulla, suurkiitos vielä Johanna kun olit mukana!! 💗 Terkkuja myös ystävällesi, oli ihana jutella teidän kanssa 😍

   Hahah ja todellakin, sitten vaan sitä unelmien viikkoa suunnittelemaan!

 2. Minäkin haluan kiittää vielä tätäkin kautta aivan uskomattoman ihanasta tilaisuudesta!
  Unelmien viikkoa odotellessa täälläkin ;)

  1. Kiitos itsellesi Suvi, ihana että olit mukana! 💗 Jäi niin lämmin fiilis teidän kaikkien tapaamisesta ☺️

   Aurinkoista alkavaa viikonloppua!

 3. Oli kyllä niin mahtava päivä <3 Oli niin kiva nähdä sua :). Lisää näitä! Kirja oli muuten tosi hyvä mikä saatiin mukaan, olen lukenut sen melki kokonaan.

  1. Kiitos vielä Jasmin sinulle ja ystävällesi, oli ihana tavata teidät! Harmi ettei ehditty niin paljoa juttelemaan, mutta tosi kiva kuulla että viihdyitte 😍 Todellakin lisää näitä, täytyy järkätä tulevaisuudessa joku toinen lukijatapahtuma!

   Oi sä olet ollut nopea kirjan kanssa, täytyy itsekin lainata se siskolta :)

 4. Minäkin halusin tulla vielä tätä kautta kiittämään upeasta iltapäivästä! <3 Itseäni harmitti todella paljon, että jouduin lähtemään hieman etuajassa, mutta onneksi ehdin kuuntelemaan kokonaan Rosan inspiroivan puheenvuoron! Olisi ollut kiva ehtiä jutella sinunkin kanssasi, mutta ehkäpä ensi kerralla – näitä lukijatapahtumia ehdottomasti lisää! :) ihanaa kevään jatkoa!

  1. Kiitos Milla sinulle ja ystävällesi kun olitte mukana! 💗 Jäi tosiaankin harmittamaan, etten ehtinyt teidän kanssa juurikaan jutella, mutta hyvä että tosiaan ehditte kuunnella Rosan puheenvuoron loppuun ja ihana että piditte siitä :) Todellakin ensi kerralla, tästä tuli kyllä hinku järkätä jokin lukijatapahtuma tulevaisuudessa!

   Kiitos samoin ihanaa kevään jatkoa ☺️

 5. Jonna, sulla on aivan ihastuttava mekko Unelmien Iltapäivässä; mistä löytyisi?

  1. Moikka Hanna! Ostin mekon alkuvuodesta Zalandolta sellaiselta merkiltä kuin Louche – ihan random merkki ja löytö, kun etsin tämän väristä mekkoa. Valitettavasti ainakaan tuolla Zalandolla ei ollut tästä enää kuin yhtä kokoa, mutta vinkkaan että myös &Other Storiesilla on vähän saman tyyppinen mutta kietaisumallisena :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *