Trendejä, jotka eivät iske

Kevät tarkoittaa tietysti myös uutta “trendit, jotka eivät iske” -postausta! Tämä on ollut joka vuosi tosi suosittu ja on kieltämättä itsellekin hauskaa miettiä sellaisia hetken trendejä tai paljon näkyviä hittituotteita, jotka eivät iske omaan tyyliin. Tälle keväälle tuntui löytyvän taas monia sellaisia tyylejä tai tuotteita, jotka mielummin passaan – ainakin tällä erää. Koskaanhan ei pitäisi sanoa ei koskaan, ja viime vuotisestakin postauksesta inhokista suosikiksi on muuttunut valkoiset kengät, joten saa nähdä miten näiden kanssa käy. Rohkenen kuitenkin uskoa, että lämpenemistä ei monen näiden kanssa tule tapahtumaan :D Kurkataan kuitenkin tarkemmin näihin ja valinnat on tehty jälleen pieni pilke silmäkulmassa, kuten aikaisemmissakin postauksissa!

Trendit
Blazer – &Other Stories / sandals – Hermès / plastic bag – Asos (Monki) / sneakers – Adidas (&Other Stories) / hair clips – Glitter & Zara / cycling shorts – &Other Stories

Ylisuuret, maskuliiniset bleiserit – Näitä näkyy nyt paljon ja tällaiset olkatoppaimilla varustetut, vähän laatikkomalliset bleiserit ovat kuumaa kamaa. Itselläni en kuitenkaan näe näiden mitenkään toimivan ja luulen, että skippaan tämän trendin ihan suosiolla!

Daddy sneakers – Nämä “kaunokaiset” näkyivätkin jo viimevuotisessa inhokkipostauksessani, mutta koska niiden suosio on vaan kasvanut, niin lenkkareita ei voinut olla ottamatta tähän. Mega massiiviset, paksupohjaiset lenkkarit eivät vaan kertakaikkiaan iske, vieläkään!

Pyöräilyshortsit – Oh lord, toivoin että pyöräilyshortsit olisivat jääneet viime kesään, mutta kauhukseni niitä on näin kevään kynnyksellä näkynyt taas kauppojen valikoimissa. Ymmärrän näiden funktion mekon tai hameen alla vilautteluvaaran estämiseksi, mutta sellaisenaan vaikka bleiserin kanssa no no. Yleensä trendijutut voivat näyttää hyvältä muiden päällä vaikka niille ei itse lämpenisikään, mutta myönnän, että näitä en ihastele kyllä kenenkään yllä :D

Hermèsin sandaalit – Ei varsinaisesti trendi, mutta sellainen yksittäinen tuote, mitä näkyy somessa jatkuvasti ja jotka eivät niinkään itseä sytytä. Kauniita nahkaisia sandaaleita löytyy muiltakin merkeiltä ja huomattavasti edullisemmin, miksi juuri Hermèsin sandaalit ovat the thing?

Muovilaukku – Nähdessäni näitä muovilaukkuja ekaa kertaa kaupoissa meinasi tippua silmät päästä. Precis tällaisella laukulla olen leikkinyt lapsena (taisi olla sininen jos en ihan väärin muista), joten en kyllä kuuna päivänä näkisi itseäni laukun kanssa näin aikuisiällä, vaikka kuinka olisi trendikäs. PS, jos joku tällaiselle syttyy, niin saa kuulkaa Etolasta puolet halvemmalla kuin tuon kuvan Monkin version ;)

Överit hiusasusteissa – Tuollainen yksittäinen helmikoristeltu pinni on mielestäni tosi söpö ja sellaisen ostin itsekin vastikään, mutta monta tällaista tai muuta pinnihärpäkettä kerrallaan ei vaan miellytä omaa silmää (esimerkkiä täältä). Less is more, eikä päinvastoin.

Onko teillä samoja inhokkeja tai joku ihan muu trendi, joka ei sytytä?

21 thoughts on “Trendejä, jotka eivät iske

 1. Ooooh boy! Those daddy sneakers are the worst! Not saying that I’m a big fan of the cycling shorts, because I’m not, but those shoes.. nah! I do like the Hermes sandals though! :D

  Sorry for not commenting lately! I still read every single blog of you, but I’ve been super busy and somehow forget to comment.

  Big hug, Carian xx

  1. First of all, lovely to hear from you! 💗

   Haha, I totally agree with you on the sneakers! I couldn’t imagine myself wearing those (or the cycling shorts, gosh!), no matter how trendy they are 😂 I do like the Hermès sandals but I don’t understand the big hype, as you can find pretty (and much cheaper) sandals on other brands as well.

   Have a good day dear!

 2. Joo, ei iske mikään noista ei. :D Nuo hiusjutut on kyllä kivoja juhlakampauksissa (kuten viime kuun hääkampaukseeni haaveilin yhden jos toisen näköisestäkin!), mutta arkena ehkä liikaa omaan makuuni noin koristeelliset.
  Kyllä loksahti suu auki, kun näin tuon kuvan bleiseristä ja pyöräilyshortseista, ai kauhistus mikä yhdistelmä! Muuten en kyllä näe pyöräilyshortseissa eroa urheilutrikoihin, nuo ovat minusta vaan lyhyempi versio, samanlaisesta materiaalista kuitenkin kyse. Ellei sitten ole sellaiset pyöräilyshortsit, joissa on takamus pehmustettu, kääk… :D Mutta koska en edelleenkään pidä urheilutrikoista niin samaan ei iske -kategoriaan menevät nuo shortsitkin.

  1. Oi ihanaa, oletko siis mennyt vastikään naimisiin? 😍 Paljon onnea hääparille jos näin on!

   Haha, samoilla linjoilla ollaan sitten näiden suhteen! Urheilutrikoista kyllä itse tykkään ja rennoissa asuissa ne on jees, mutta noita shortseja en kyllä pukisi päälleni mistään hinnasta. Toivottavasti tässä kohtaa pätee “ei koskaan”! 😂

 3. Mä oon samaa mieltä näistä kaikista sun kanssa 😂. Noita sandaaleja mäkään en ymmärrä, eihän ne ole mitenkään erityiset. Tollaista helmipinniä itsekin hiplasin juuri kaupassa, tarvitsen vaan hieman vielä kampaus inspiraatiota ennen kuin sellaisen kotiutan.

  1. Jes samoilla linjoilla ollaan siis 😂 Ja hei tollanen helmipinni näyttää tosi kivalta vaikka yksinkertaisessa asussa ihan vaan toisella puolella päätä muuten avoinaisissa hiuksissa, täytyy kuvata pian tänne blogiin oma versioni :)

 4. Tämä postaus sai minut nauramaan, koska olen samaa mieltä kaikista. Olen sinua reilusti vanhempi, mutta minullakin oli lapsena tuo sama laukku :). En myöskään ymmärrä läpinäkyviä muovilaukkuja. Mitä järkeä on näyttää laukun sisältö koko maailmalle? Sandaaleista olen myös samaa mieltä, miksi maksaa niistä iso summa vain jotta ne ovat Hermesin?

  1. Haha, se näissä postauksissa on kyllä paras kun voi itsekin ehkä samaistua inhokkeihin 🙈 Sama juttu, läpinäkyvät laukut ei iske tännekään. Vierastan itse asiassa tuollaisia läpinäkyviä muoviosia myös esimerkiksi kengissä, ei vaan jotenkin nappaa.

 5. Jep, samaa mieltä täällä kaikista! Helmikoristeiset hiuspinnit on kyllä yksittäisenä söpöjä, mutta monta sellaista vierekkäin korvan vierellä on mun mielestä lähinnä mauttoman näköistä… vielä vähemmän ymmärrän noita pyöräilyshortseja muuten kuin pyöräillessä, brrrh :-D

  1. Hauska kuulla, etten ole yksin näiden inhokkieni kanssa! 😂 Niin samaa mieltä, yksittäisenä pinnit näyttävät kivoilta, mutta rykelmät tai rivistöt on mun mielestä vaan too much. Mutta onneksi makuja on monia, ei kaikesta tarvitsekaan tykätä!

 6. Siis aivan samaa mieltä kaikesta! Ensin ajattelin, että näkisin kyllä sun käytössä sekä Hermesin sandaalit että helmipinnin, mutta samat ajatukset heräsi ja nyökyttelin vaan mukana kun luin tekstiä eteenpäin. Itse oon ruvennut jopa hieman vierastamaan mitään suurella logolla tai älyttömällä hintalapulla varustettua tuotetta, tuntuisi hullulta maksaa sandaaleista useita satoja euroja. Helmipinnejä täällä mietin itsekin, josko lämpenisin yhdelle sellaiselle, mutta toistaiseksi tarpeeksi pientä ja siroa ei ole tullut vastaa tälle lirutukalle😄 etsintä siis jatkuu!

  1. Hauska huomata, että muilta löytyy samoja inhokkeja! Nyt oli pitkästä aikaa mielessä useampi tällainen trendi tai tuote, mille ei itse lämpeä, niin oli hyvä sauma tälle postaukselle. Ja hei liurutukka on meikäläiselläkin ja alkuun mietin onko tuo Glitterin pinni liian iso, mutta se näyttikin tosi kivalta ainakin omasta mielestäni! Nuo Zaran pinnit on myös aika paljon sirompia (näin ne liikkeessä), joten se voisi myös olla hyvä vaihtoehto :)

 7. Daddy sneakerit ja noi pyörilyshortsit yksinään, nou! Muut ehkä menisi, mutta ei ole kyllä mikään pakkonytheti saada :D

  1. Hahaha, todellakin nou! 😂 Mua saa sitten tulla ravistelemaan, jos joskus jossain erikoisessa mielenoikussa jompaankumpaan hairahdankin!

 8. Oon kaikista niiiin samaa mieltä! Hiuskorut voi olla kyllä kivat, mutta liika on aina liikaa, ja kyllähän Hermèsin sandaalit on ihan kauniit, mutta halvemmallakin todella saa yhtä kauniita ellei vielä kauniimpia. Ja no,… pyöräilyshortsien näköisiä housuja käytin aikoinaan lentopalloa pelatessani, mutta ei ne kadulle kuulu :D

  1. Niin samoilla linjoilla! Näitä kommentteja on aina niin hauska lukea, kun muiltakin löytyy usein samoja trendi-inhokkeja 🙈

 9. Aivan järkytyin tuosta laukusta (voiko sitä sellaiseksi edes kutsua?!) Kun olin pieni, meillä oli tuollainen punainen ja siihen pakattiin aina mäntysuopapullo ja juuriharjat, kun lähdettiin mattopyykille joenrantaan. En siis ikikuunapäivänä lähtisi tuon kanssa ihmisten ilmoille =D

  1. Hahah, hauskaa että niin moni muistaa nuo laukut omasta lapsuudestaan 😂 En siis voi kertakaikkiaan käsittää noita, saavat mun puolesta jäädä sinne lapsuuden leikkeihin ja mattopyykille!

 10. Ihana 90-luku :-D Siis itse olen elänyt ylisuuret bleiserit lukiossa ja pyöräilyhousut ennen sitä. Ja muovilaukku oli myös meillä kotona rantakassina. Siis silloin nuo löytyi kaikilta, siis kaikilta! Nyt näyttää vaan tosi pahalta :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *