Maanantailistaus

Bongasin Mikaelan blogista tällaisen hauskan maanantailistan ja kaikenlaisten listojen rakastajana tartuin tähän heti näin viikon alkuun. Runosuoni ei juurikaan sykkinyt tänään maanantaina paria muuta ajattelua vaativaa kirjoitustyötä tehtyäni, joten tämä oli oikein sopiva hetki tällaiselle kevyelle listaukselle :) Kivaa alkanutta viikkoa teille!

Asu3

Mikä oli viikonlopun paras juttu?

Siivottu koti, pitkät unet ja läheisten kanssa vietetty aika.

Arvosana viime viikolle?

Nyt en osaa kyllä mitään arvosanaa sanoa, mutta viime viikko oli kaikkiaan ihan mielettömän kiva! Parhaana yksittäisenä juttuna jäi mieleen Unelmien iltapäivä ja inspiroivat kohtaamiset sieltä, sekä hotellissa yöpyminen siskon kanssa. Viikonlopuksi oli ihana palata kotiin ja päästä taas poikaystävän kainaloon. Oikein hyvä viikko siis.

Miltä näytät tänään?

Tällä hetkellä hengailen kotona vielä meikittä treenitrikoissa ja puserossa, eli rennot kotivaatteet kuten aina koneen äärellä työskennellessäni. Illemmalla ajattelin laittaa tämän hetkisen lempimekkoni (tuon samaisen kuin kuvassa), kun sääkin sallii taas kevyemmät vermeet.

Päivän suunnitelmat?

Olen tehnyt aamusta lähtien töitä koneella ja käynyt koiran kanssa lenkillä, viimeistelin juuri yhden vähän haastavamman yhteistyöpostauksen tekstin ja lähetin sen asiakkaalle tarkistukseen. Nyt olen selvitellyt gradun painatuspaikkaa täältä Tampereelta, jotta ehdin vielä postittamaankin painetun tekeleen sitten Vaasaan. Kirjoitan myös ylös eilen Instagramin kautta saamiani raflavinkkejä New Yorkiin ja merkkaan niitä valmiiksi karttaan viikon päästä koittavaa reissua varten. Illemmalla menen Riikan kanssa katsomaan Helsingin Lääkiksen speksiä, joka on kiertueella täällä Tampereella. Tämän vuoden speksi on ystäväni ohjaama ja hän itse myös esiintyy, joten ihana päästä näkemään hänet lavalla!

Mitä odotat tältä viikolta?

Odotan aurinkoista säätä, mitä on luvattu koko viikolle, ah! Lisäksi käyn Helsingissä yhdessä tosi mielenkiintoisessa palaverissa ja pidän peukut pystyssä sen suhteen. Odotan myös pääsiäispyhiä – tehdään varmaan jotain vähän spesiaalimpaa ruokaa pääsiäisen kunniaksi ja viikonloppuna nähdään myös kavereita.

Mitä aiot syödä tällä viikolla?

Ostettiin juuri eilen ainekset tofubowliin, jonka teen varmaan illalla meille ruuaksi. Lisäksi ostettiin kalaa lukuunottamatta muut ainekset kalakeittoon (jota olen himoinnut jo pidempään), joten siitä riittääkin sitten useammalle päivälle. Koko viikon ruokalistan suunnittelu on kyllä sellainen asia mitä en yksinkertaisesti osaa, sitä pitäisi ihan tosissaan treenata. Viikonloppuna tosiaan sitten kokataan jotain pääsiäisruokaa!

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?

En varsinaisesti halua, mutta pitäisi pestä viimein nuo super likaiset ikkunat :D Haluan nauttia aurinkoisesta säästä pitkillä koiralenkeillä ja toivottavasti myös terassikahveilla viimeistään viikonloppuna. Haluan lisäksi päästä taas salille, kun en ehtinyt treenaamaan koko viime viikolla, joten tällä viikolla sitten toivottavasti paremmalla menestyksellä.

2 thoughts on “Maanantailistaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *