Kevään sävyjä asussa

Heräsin tänään hotellin muhkeiden peittojen alta ja korkeasta ikkunasta avautui kauniit näkymät Helsingin Ruttopuistoon. Tuollaisiin näkymiin voisi kyllä tottua, puhumattakaan hotellihuoneen unelmanpehmeästä sängystä ja mielettömästä huonekorkeudesta kaikkine upeine yksityiskohtineen. Tunsin herätessäni vieläkin niin suurta iloa ja kiitollisuutta edellisen päivän tapahtumasta, jota oli suunniteltu jo monia viikkoja, itse asiassa kuukausia. Jäimme tapahtuman jälkeen siskoni kanssa vielä hotelliin yöksi ja oli kiva päästä viettämään oikein kunnon siskosaikaa. Palaan tapahtuman tunnelmiin kuitenkin vasta huomenna, joten niistä lisää sitten. Pidin äsken myöhäisen lounastauon ja pistin hetkeksi aivot narikkaan uusimman Bachelor Suomen jakson avulla, kohta taas laitan iltakahvit keittymään ja jatkan huomisen postauksen työstämistä.

Tässä kuitenkin yksi asu viime viikolta, tosin lähes sama kokonaisuus on ollut ylläni monena muunakin päivänä. Tässä asussa on jotenkin niin kevätfiilis, kun on sinistä farkkua  ja vaaleita sävyjä, ahh. Paksu villakangastakki on vaihtunut tähän Nansolta saatuun keveämpään kevättakkiin, joka on juuri passeli tähän vuodenaikaan. Takista on muuten tullut hurjasti kehuja ihan tuntemattomiltakin, ja ylpeänä on voinut vastata, että takki on suomalaista designia. Tykkään tosi paljon sen rennosti istuvasta ja yksinkertaisesta mallista, tuo beigen sävy on myös täydellinen kevääseen. Tulette varmasti näkemään takkia vielä muissakin asukuvissa!

Asuhelsinki2 Asuhelsinki4 Asuhelsinki3 Asuhelsinki1 Asuhelsinki5

Coat / Nanso (sponsored)
shirt / Zara
sunglasses / Ray-Ban
jeans / Gina Tricot
boots / Billi Bi
bag / Gucci

Photos: Mona Visuri / Edit by me

6 thoughts on “Kevään sävyjä asussa

  1. Moikka Eeva! No eikö, ja vielä ihanampi kun on kotimainen merkki 😍 Mulla on koko S (joka on pienin) ja tämä on mielestäni ennemmin vähän reilumpaa mitoitusta kuin naftia, jos yhtään avittaa koon valinnassa.

   Kiitos samoin aurinkoista kevään jatkoa!

 1. Kaunis, mutta silti klassisen tyylikäs asu! Itse en ole kovinkaan rohkea pukeutuja ja juuri tällaiset asut miellyttää omaa tyylisilmää kovasti :)

  1. Kiitos paljon Cami, tosi kiva kuulla että tykkäsit! Tällaiset yksinkertaiset ja aika klassiset asut ovat kyllä useimmiten omiakin lemppareitani :)

 2. Heippa! Ihanan keväinen asu, mitä mallia nuo Ginan farkut on? Täytyy muuten kertoa, löysin sun blogin vasta reilu viikko sitten etsiessäni Vaasan kauppakorkeasta tietoa, ja siitä lähtien olen lukenut postauksia innoissani johonkin vuoteen 2017 asti.. Joten, huippu blogi sulla ja ihania asuja! Hyvää kevättä :)

  1. Moikka Kiia! Farkut ovat sellaista mallia kun Zoey Highwaist Jeans, tosin näitä ei taida enää olla myynnissä, kun ostin nämä joskus viime syksynä. Juuri tuunasin hieman farkkuja ja saksin vielä nuo lahkeet tuollaisiksi viimeistelemättömän näköiseksi, kun olivat vähän liian pitkät muutenkin.

   Ja hei vitsi miten ihana kuulla, että olet vastikään löytänyt tänne, lämpimästi tervetuloa! 😍 Postauksissa onkin kahlattavaa, kun on tässä tullut jo “muutama” vuosi blogia kirjoitettua, hehe. Kiitos paljon ihanista sanoistasi ja kuin myös hyvää kevättä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *