HIUSRUTIINIT -VIDEO

Hiusrutiinit -video on ollut varmasti yksi viime aikojen toivotuimmista videoista, joten viimein toteutin tämän ja kuvasin pätkän alkuviikosta. Esittelen videolla muun muassa käyttämiäni tuotteita niin hiustenpesuun kuin niiden muotoiluunkin liityen, sekä näytän tietysti miten teen hiuksiini kiharoita tai laineita. Tajusin muuten vasta nyt puhuneeni ihan höpöjä, sillä käyttämäni rauta on Cloud Ninen sijaan GHD:n suoristusrauta, joten pieni oikaisu siihen. Toivottavasti saatte tästä jotain vinkkejä hiustenlaittoon ja tykkäätte videosta!

Tavoitteenani olisi kerran kuussa tehdä videoita, joten saa taas laittaa toiveita tulemaan, mitä haluaisitte seuraavilla videoilla nähdä :) Näitä toivevideoita on aina tosi kiva toteuttaa! En tiedä tuliko tästä visuaalisesti niin miellyttävä, kun kylpyhuoneessa kuvatessa valo ja valkotasapaino vaihtelee tosi herkästi, mutta ensi kerralla sitten taas enemmän luonnonvalossa. Palautetta ja kommentteja otetaan jälleen mielellään vastaan! <3

12 thoughts on “HIUSRUTIINIT -VIDEO

 1. Hei lisäkyssäri, miten saat toisen ja kolmannen päivän aamuina “elvytettyä” hiukset? Itsellä huono tapa laittaa toisena päivänä kiinni…mulla niin samanlaiset hiukset kuin sulla!

  1. Mulla on kyllä sama huono tapa, en valitettavasti ole niitä ihmisiä, jotka sanovat tukan näyttävän paremmalta toisena saati kolmantena päivänä :D Välillä pidän aukikin, laitan kyllä aina tuota Batisten kuivashampoota, joka freesaa likaista tukkaa. Ponnareiden ja nutturoiden lisäksi toinen vaihtoehto on laittaa esimerkiksi puolinuttura, eli päälihiukset kiinni. Se helpottaa jotenkin huomattavasti, kun hiukset eivät roiku kasvoilla, mutta ei tarvitse kuitenkaan laittaa kokonaan hiuksia kiinni :) Ja nythän kaikki pinnit sun muut ovat kuumaa kamaa, nekin voisi toimia toisen päivän tukan apuna!

 2. Ihan super kiva video 😊 hyvä vinkki toi ettei kiharra hiusta ihan latvaan asti, täytyy kokeilla ensi kerralla kihartaessa 😊
  ps. ne harmaat farkut on ollu tosi hyvät, kannatti tilata ☺️

  1. Kiitos ihana Mimmu! Joo se tekee sellasen kivan rennon lopputuloksen, kun jättää latvat suoraksi :)

   Voi vitsi niin kiva että oot tykännyt! En malta oikein muita farkkuja käyttääkään, ne on vaan täydelliset jalassa 😍 Meinasin vielä saksia niiden lahkeita vähän lyhyemmiksi, tykkään nyt sellaisista viimeistelemättömistä lahkeista.

  1. Heippa! Ne on H&M:ltä, netistä taisi olla loppu kun viimeksi katsoin, mutta jos liikkeestä löytyisi vielä :) Samat itse asiassa tälläkin hetkellä korvissa!

  1. No vitsi miten ihana tukka sulla! 😍 Tosin voin kyllä kuvitella, että siinä on ihan varmasti omat haasteensakin. Jotain hyvää siis tässä ohuessa luirussa, kun ei kestä kauaa tuo hiustenpesu- tai kuivausprosessi ja muotoilu on suhteellisen helppoa.

   Kiitos Hansu, ihana että tykkäsit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *