Ensimmäinen huhtikuuta – suunnitelmia ja kuulumisia

Ihanaa huhtikuun ensimmäistä! Huhtikuu on kyllä jo ihan kunnon kevätkuukausi, ah. Nyt viimeistään täytyisi viedä talvitakit kellariin ja tuoda tilalle trenssi ja nahkatakki, eiköhän niillä jo pian tarkene. Samalla pitäisi tehdä neuleiden keväthuolto (vinkkejä siihen löytyy maaliskuisesta postauksestani) ja pakata paksut neuleet pois, jotta saa hyllyille tilaa keveämmille vaatteille. Mutta mitä kaikkea muuta huhtikuuhun kuuluu?

Valkoinen1

Huhtikuulta odotan eniten meidän pääsiäisenä koittavaa New Yorkin reissua, josta olen tainnut mainita aiemmin ainoastaan Instagram Storyjen puolella. Varattiin lennot jo viime vuonna, jolloin tuntui että reissuun on vielä ikuisuus, mutta yhtäkkiä onkin enää muutama viikko pääsiäislomaan. Tämä on meidän molempien ensimmäinen kerta New Yorkissa ja kohde on ollut haaveissamme jo pitkään, joten ei meinata malttaa odottaa! Jonkin verran ollaan jo tehty suunnitelmia esimerkiksi nähtävyyksistä jotka halutaan kiertää ja katsottu ravintoloita etukäteen, mutta toisaalta hyvä jättää myös aikaa ihan vaan kaupungin fiilistelylle. Ystäväni juuri muistutti, että ette kuitenkaan tule näkemään kaikkea tällä ensimmäisellä kerralla, joten turha ottaa siitä stressiä.

Työn ja opiskelujen osalta huhtikuussa tapahtuu paljon. Helsinki-reissuja on tiedossa useita, juuri tänään matkaan sinne päiväksi yhden kivan kampanjan tiimoilta, ensi viikolla taas koittaa hostaamani Unelmien iltapäivä ihanassa St. George -hotellissa. Niin kivaa, että pääsin kutsumaan vaikuttajien lisäksi myös muutamia seuraajiani aveceineen Instagramin kautta, joten odotan kyllä tätä innolla! Kuun loppupuolella taas on deadline gradun palautukselle, mikäli mielii kesällä valmistua, ja odottelenkin vielä kuumeisesti kommentteja ohjaajaltani palautettuani hänelle pari viikkoa sitten omasta mielestäni suht valmiin version. Toivottavasti saisin pian palautteen, jotta ehdin tekemään vielä tarvittaessa korjauksia ja varaamaan kypsyysnäytteet sun muut ennen reissuun lähtöä. Aika tiukille menee, ääk! Nyt tätä kirjoittaessani ja kalenteria silmäillessäni rupesi toden teolla ahdistamaan vähiin käyvät päivät, mutta koitan hengitellä pari kertaa syvään ja toivoa, että pysyn aikataulussa. Mitään muutakaan ei tässä vaiheessa niitä kommentteja odotellessa oikein voi tehdä.

Odotan myös kuun puolivälissä Tampereen kiertueella esiintyvää Helsingin Lääkiksen Speksiä, joka on hyvän ystäväni ohjaama. Jo niin monena vuonna on ollut tarkoitus mennä katsomaan ystäväni esiintymistä ja nyt vihdoin pääsen! Ja ainiin, huhtikuussa koittaa tietysti myös vaalit. On kyllä ollut mahtava huomata, miten paljon vaaleista on nyt puhuttu myös vaikuttajien toimesta ja tehty näin aiheesta helpommin lähestyttävä. Se on saanut itsenikin kiinnostumaan enemmän politiikasta – aina olen toki äänioikeuteni käyttänyt, mutta en voi sanoa suhtautuvani mitenkään erityisen intohimoisesti. Nyt täytyisi siis vielä tutkia tarkemmin ehdokkaita ja löytää se eniten omalta tuntuva ehdokas jota äänestää. Muistakaa tekin suunnata vaaliuurnille joko tämän viikon ennakkoäänestyksessä tai varsinaisena äänestyspäivänä sunnuntaina 14.4!

Sellaisia suunnitelmia ja kuulumisia näin kuun alkuun. Mitäs teidän huhtikuuhun kuuluu?

6 thoughts on “Ensimmäinen huhtikuuta – suunnitelmia ja kuulumisia

 1. Oi, New York😍kade…😅Oon kaksi kertaa ollut, mutta mieluusti lähtisin vielä useasti uudelleen. Se on ollut tähän asti kaupungeista ainoa, johon on aina palo palata uudelleen. Jotenkin se kaupungin fiilis on upea. Pakko vain itse kokea. Ei tarvii pahemmin nähtävyyksiä kierrellä, kun kaduilla kävely tekee sen puolesta.
  Just kanssa ajattelin, että vaatekaapista on siivotta paksut neuleet pois ja kevätsiivota koti. Muuten yritän saada viimeiset kurssit koulussa pakettiin, että voi sitten jäädä parin kuukauden päästä ansaitulle kesälomalle. Nämä aurinkoiset säät ja huimasti lisääntynyt valo kyllä tuovat kaivattua energiaa. 💪💪
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  1. Odotan reissua kyllä niin paljon, on tästä monta vuotta jo haaveiltukin 😍 Voin kyllä uskoa, että New Yorkiin tekee mieli palata uudelleen ja uudelleen, kun aina jää varmasti jotain uuttakin nähtävää.

   Oi ihanaa, viimeiset rutistukset enää ennen kesälomaa! Ja sanos muuta, aurinko ja valo antaa kyllä ihan älyttömän paljon energiaa. Juuri eilen fiilistelin, miten kahdeksalta illallakin oli vielä valoisaa 💗

   Samoin kivaa alkanutta viikkoa ihana Johanna!

  1. Hei joo voisinkin kirjoitella niistä vielä, vaikka ensi viikolla viimeistään kun alkaa jo vähän lähtökuume nousta :)

  1. Moikka Nina! Tämä on Zarasta, mutta valitettavasti jo viime talvelta. Toivottavasti löytyy jotain vastaavaa! ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *