Tampere-viikonloppu tyttöjen kanssa

Huh, viikonlopusta on selvitty! Eilen kyllä pikkuisen painoi väsymys pitkäksi venyneen lauantain jälkeen ja taisin torkahtaa päivän aikana kaksillekin päikkäreille – näkyy kisakunnossa, miten harvoin sitä käy nykyään ulkona, hahah. Nyt kuitenkin takaisin kiinni arkeen! Muutama ystäväni Helsingistä oli tosiaan käymässä täällä Tampereella ja oli kyllä ihan mielettömän hauska viikonloppu. Montaa kuvaa ei puhelimeeni tallentunut, mutta laitetaan nyt edes nämä vähäiset.

Tampere3

Tytöt tulivat junalla lauantaina iltapäivästä ja suunnattiin heti lounaalle Olympiakorttelin Muusaan. Muusan kukkakaaliwingseihin tulee aina tasaisin väliajoin himo, joten niitä oli saatava alkuun naposteltavaksi, näiden resepti löytyy muuten Soppa365:n sivuilta. Pääruuaksi tilaamani lohibowl oli myös hyvä, osa tytöistä taas tilasi mezelankut. Lounasta enempää ei juuri ehditty käydä muualla kaupungissa, mutta ehki ensi kerralla tehdään parempi Tampere-kierros. Ei sillä, että lauantain lumimyräkkä olisi pahemmin innostanutkaan mihinkään suurempaan sightseeingiin, mutta esimerkiksi kesällä olisi ihana näyttää lempipaikkojani täällä!

Tampere2 Tampere4

Lounaan jälkeen kipaistiin kaupan kautta ja tultiin meille, laittauduttiin yhdessä (mitä tulee niin harvoin nykyään tehtyä!), kuunneltiin Spotifyn 2000-luvun hittilistoja nuoruusvuosien verestämiseksi ja vaan vietettiin yhdessä aikaa. Illalliseksi tehtiin sitruunapastaa lämminsavulohella, tällainen safka on tosi helppo tehdä isommallekin porukalle. Alkuilta meni niin nopeasti, mutta oli tosi hauskaa lähteä pitkästä aikaa myös ulos ja tanssia hiki päässä! Aamuyöllä kotiin tultuamme istuttiin vielä tovi pöydän äärellä ja syötiin hamppareita, ennen kuin hipsittiin rättiväsyneinä nukkumaan.

Päälläni oli muuten tuo Mariannan Bubbleroomille suunnittelemasta mallistosta saatu ihana glitterbody, joka näytti mielestäni tosi kivalta korkeavyötäröisten farkkujen kanssa. En ole aiemmin tajunnut bodyjen helppoutta, vaan ennemminkin vierastanut koko vaatekappaletta, mutta tämä kyllä käänsi pääni!

Tampere1

Sellainen Tampere-viikonloppu, kiitos vielä tytöt ja tervetuloa uudemmankin kerran <3

4 thoughts on “Tampere-viikonloppu tyttöjen kanssa

 1. Onko nuo ne samat farkut, jotka vilahtivat insta storyn puolella jokin aika sitten? Mikäs se malli olikaan nimeltään? :) Tosi kivat! Ja mä myös olen vierastanut bodyjen käyttöä, mutta ne kyllä näyttävät tosi kivoilta just korkeavyötäröisten housujen kanssa. :)

  -L

  1. Nämä on just ne! 😍 En ole pahemmin muita farkkuja nyt käyttänytkään, nämä on niiin hyvät jalassa. Malli on Marilyn, löytyy myös INCH:n verkkokaupasta, http://inchstore.com/product/won-hundred-marilyn-highwaist-naisten-farkut-inch-tampere.

   Bodyt on tosi helppoja siinä mielessä, ettei tarvitse säätää puseron helman kanssa, kun usein tykkään ite laittaa vaikka edestä housujen sisään. Täytyisi etsiä joku neutraali valkoinen body lisäksi, ainakin Zarassa on joskus ollut kivoja :)

 2. Hei kiitos tiedosta! :) Saanko vielä udella, että mitä kokoa sä itse käytät, antaa vähän suuntaa jos netistä tilaa.. :)

  1. Saat toki! Mulla on näistä koko 27/32, yleensä vähän vaihtelee 26 ja 27 koon välillä farkuissa. Näiden halusin kuitenkin olevan ennemmin sellaiset ei ihan täysin ihoa nuolevat (vaikka skinnyt siis ovatkin), niin en edes kokeillut pienempää, kun nämä olivat niin hyvät :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *