Suosikkeja juuri nyt

Lempparit1

Tulppaanisesonki

Tulppaanisesonki on jo hyvässä vauhdissa! Eipä ole paljoa tarvinnut kukkakaupassa tai ruokaostoksilla käydessä miettiä, minkälaisen kimpun nappaisi mukaan. Nyt tosin nuo kuvien tulppaanit ovat kuivahtaneet jo aikapäiviä sitten, joten pitää pian ostaa uudet piristämään päiviä. Täytyy ottaa kaikki ilo irti tästä sesongista – tulppaanit on niin kauniita!

Lempparit3

Ritualsin vartalonhoitotuotteet

Sain poikaystäväni vanhemmilta joululahjaksi Ritualsin vartalonhoitotuotteita – ollut anoppi tarkkana kun viimeksi lentokentällä hypistelin pitkään Ritualsin hyllyllä. Juuri hänen kauttaan aikoinaan ihastuin erityisesti merkin suihkuvaahtoihin, jotka ovat ihanan ylellisen tuntuisia. Plussaa tietysti kauniista, yksinkertaisista purtiloista! Harmi ettei Ritualsia myydä Suomessa, mutta esimerkiksi lentokentiltä monesti löytyy.

Lempparit6

Flatteredin sisätohvelit*

Sain ruotsalaiselta Flatteredilta joulun alla nämä ihanat tekokarvaiset Nina -sisätohvelit, jotka jalassa olen tepastellut kotona päivittäin. Nämä ovat niin suloiset! Tällaisessa vanhassa talossa on niin kylmät lattiat, että tohvelit ovat näin talvisaikaan ihan must. Kauhistun aina jos joku tulee meille lyhyissä nilkkasukissa tai pahimmassa tapauksessa ilman sukkia, ja tarjoan tohveleita tai villasukkia. Valkoisissa on näköjään jo koot kortilla, mutta muissa väreissä näitä on yhä outlet-puolella saatavilla. Tämä ruotsalaismerkki ansaitsee kyllä muutenkin ison shoutoutin, mulla on ollut jo kaksi kesää päivittäisessä käytössä merkin loaferit ja ne on aivan mielettömän hyvät jalassa.

Lempparit5

Tony’s Chocolonely suklaat*

Tutustuin hollantilaisen Tony’s Chocolonelyn eettisiin suklaisiin viime vuoden puolella, kun nämä lanseerattiin Suomessa, sittemmin olen pari kertaa ostanut tätä itsekin. Levyn tai patukan hinta on vaan aika tyyris, mutta maku näissä on niiin hyvä, että silloin tällöin sallin itselleni tämän herkun. Ystävänpäivänä sainn PR-lähetyksen Sugarilta ja tämä suklainen paketti oli enemmän kuin mieluinen. Tuo punakääreinen maitosuklaa ei ollut lempparini, mutta oranssikääreinen Caramel Sea Salt on taivaallista, myös tuo vihreä Dark Almond Sea Salt on herkullinen!

Lempparit4

Kevään suosikkikynsilakka

Jos pitäisi valita yksi ainoa lempisävy essien kynsilakoista, olisi se ehdottomasti Eternal Optimist. Ostin ekan pullon vaihtovuonnani, kun bongasin vaihtarikaverin kynsistä tämän super kauniin sävyn. Nyt lakka oli päässyt loppumaan, joten ostin uuden pullon ja lakkasin pitkästä aikaa kynteni tällä lempparillani! Yhdistän tämän erityisesti kevääseen (ja tietysti aikaani Ranskassa), mutta tällainen hempeä sävy käy kyllä lähes mihin vuodenaikaan tahansa.

6 thoughts on “Suosikkeja juuri nyt

  1. Minäkin Ritualsin fani! Sain jouluna myös paketin ja se oli mielestäni ostettu Stockmannilta. Liekö heillä sitten ollut joku rajoitettu erä.. :)

    1. Hei totta muuten, unohdin ihan että ainakin joulun alla Ritualsilla oli ständi Stockalla! Täytyypä selvittää, saako sitä muutenkin sieltä vai oliko vaan rajoitettu :)

    1. No eikö, niin minustakin! Harvoin tykkään violetista kukissa, mutta tuossa yhdistelmässä se jotenkin yllättävästi toimi :) Tulppaanit on kyllä ehdottomasti kevään merkki!

  2. Haha, oli pakko lakata itekin Eternal Optimistilla lakat, kun luin tän ja se sattuu kotoa löytymään. Itellä kuitenkin jääny vähän vähemmälle lakan käyttö, ja taas totesin saman ongelman – väri ei niin sovi omaa ihonsävyä vasten, kun tulee mieleen joku possu :D

    1. Hahah, voi ei! 😂🐷 Tällaisissa nuden ja vaaleanpunertavan sävyissä voi olla kyllä tarkkaa, että mikä sopii omalle ihonsävylle. Mulle taas tämä on täydellinen sellainen vanha roosa! 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *