Ruututakki ja farkkuvinkki

Eilinen auringonpaiste antoi kyllä taas niin paljon virtaa päivään! Tuo kirpeä pakkanenkaan ei haittaa, kunhan saa nauttia tästä lisääntyvästä valon määrästä. Kirjoittelin teille eilen useamman kivan postauksen tätä viikkoa varten, muun muassa pitkän listauksen Instagram-seuraajieni vinkkaamista kasvisruuista sekä toivotun style throwback -postauksen. Ennen vanhoihin asuihin kurkistamista tässä kuitenkin yksi tuoreempi kokonaisuus, kun vedin pitkästä aikaa lämpimänä päivänä ylleni tuon viimesyksyisen ruututakin. En malta odottaa, että takin pääsee pian yhdistämään myös tennareihin!

Pakko muuten vielä antaa erityismaininta tämän asun farkuille, vaikka ne eivät pahemmin tuolta pitkän takin alta vilahdakaan.  Olen käyttänyt vastaavansävyisiä farkkuja aiemmin lähes taukoamatta, mutta  niissä on vähän liian lyhyt lahje ja tosi matala vyötärö, joten etsinnässäni on ollut uudet. Näitä Won Hundredin tummanharmaita farkkuja sovitin INCH” Storessa ensimmäisen kerran alkuvuodesta ihanan myyjän vinkistä ja farkut olivat ihan mielettömän hyvät päällä, mutta jätin ne kuitenkin hautumaan. Muutaman viikon päästä palasin ostohousut jalassa ja nyt en ole muita farkkuja pahemmin käyttänytkään! Korkeavyötäröinen malli sopii omalle kropalleni paremmin, farkut ovat tosi laadukkaan tuntuiset päällä mutta kuitenkin mukavat. Malli on tämä ja sitä tosiaan löytyy myös INCH” Storen verkkokaupasta, mikäli haluaa tukea tätä huikeaa farkkukauppaa vaikkei Tampereella asustaisikaan :)

Ruututakki4 Ruututakki2 Ruututakki5 Ruututakki1

Coat / Gina Tricot (sponsored)
knit / Samsoe & Samsoe
jeans / Won Hundred
bag / Gucci
scarf / Balmuir (sponsored)
boots / Billi Bi

Photos: Mari / Edit by me

4 thoughts on “Ruututakki ja farkkuvinkki

  1. Menin heti katsomaan tonne verkkokauppaan ja tosi kivalta näyttää noi housut! :) Korkeävyötäröiset pitää aina mullakin olla. Voinko udella mikä koko sulla on noista? Farkuissa kun on kokojen suhteen aika paljon vaihtelua riippuen merkistä ja mallista. Veikkaisin että oon suunnilleen yhden farkkukoon sua isompi niin ehkä uskaltaisin tilata sen mukaan :)

    1. Nämä on ihan mielettömän hyvät! Won Hundred oli farkuissa mulle entuudestaan tuntematon, joten en olisi kyllä tullut sovittaneeksi, jos ei myyjä olisi näistä vinkannut :) Mulla on näistä koko 27/32, yleensä farkuissa vähän vaihtelee 26 ja 27 välillä. Tämä koko oli tosi mukava päällä, niin en edes sovittanut mahtuisinko pienempään. Voin kyllä niin lämpimästi suositella näitä, jos on hyvät perusfarkut hakusessa! 😍

      1. Kiitos 😍 laitoin just 28/32 tilaukseen, mulla on usein ollut 27 mut noi taisi olla pientä mitoitusta. Toivotaan et sopii ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *