Perjantaikuulumisia ja viikonloppukimppu

Ai että miten ihana perjantaifiilis! Olen jotenkin ihan yhtä hymyä tästä auringonpaisteesta ja kevään ensimmäisestä oikeasti lämpimästä päivästä. Käytiin Marin kanssa lounaan jälkeen kahvilla ja huomattiin kahvila Runon avanneen jo terassikauden ulos ilmestyneillä pöydillä ja tuoleilla. Pöydän vapauduttua siirryttiinkin kahveinemme ulos ja varjopaikasta huolimatta siinä tarkeni hyvin istuskella. Ekat terassikahvit, check – siitä jos mistä tulee kevätfiilis!

Opuntia1

Marin lähdettyä kävin Telman kanssa iltapäivälenkillä lähikukkakaupassa Opuntiassa – tästä on selvästi tullut perjantaitraditio (joskaan ei ihan jokaviikkoinen mutta silloin tällöin kiva hakea tuoreet kukat viikinlopuksi). Koirakin osasi suunnistaa suoraan kukkakaupan avoimista ovista sisälle, tuttu reitti siis, haha! Takaisintulomatkalla  en mennytkään ihan suorinta reittiä kotiin vaan poikkesin vielä parin korttelin kautta – kaikki ilo irti lämmöstä ja auringosta. Nyt näpyttelen tätä postausta ja poikaystäväkin tuli juuri kotiin töistä, joten ihan pian voi startata viikonlopun.

Perjantai on meillä usein sellainen rentoilupäivä, kun on illalla saunavuoro ja käydään sitä ennen usein salilla. Tälle viikolle on kertynyt vasta yksi salikerta, joten tänään täytyy kyllä raahata pylly sohvalta vaikka kuinka tekisi mieli jäädä kotiin makoilemaan. Parin viikon treenitauon jälkeen tuntuu kyllä, että jalat ovat vieläkin jumissa alkuviikon treenistä! Huomenna ajateltiin ehkä käydä Kauppahallissa aamupalalla ja illalla mennään ystäville kokkailemaan tapaksia. Muuten on suunnitelmat vielä auki, mutta kiva vaan jättää tilaa spontaaneille jutuille! Ihanaa alkavaa viikonloppua teille kaikille <3

Opuntia2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *