Kevään ensimmäinen tennariasu

Vitsit miten ihana oli lukea teidän kommentteja edelliseen postaukseeni koskien tuskien taivalta nimeltä gradun kirjoittaminen. Sain monia kiitoksia siitä, että otin aiheen esille ja helpotti kyllä omaakin fiilistä, kun sai purettua tänne. On aina yhtä lohdullista huomata, ettei ole yksin omien tuntemusten kanssa, vaan samanlaisia tilanteita voi käydä läpi moni muukin. Kiitos siis puolestani teille! Tuli kyllä taas muistutus siitä, miten pitäisi useammin nostaa täällä mielen päällä olevia aiheita, joista kirjoittamalla voisi tarjota muillekin sitä kaivattua vertaistukea.

Nyt kuitenkin kuvien asuun – tämä taitaa olla kevään ensimmäinen tennariasu! Tällä hetkellä kuuminta kamaa oleville daddy sneakereille en vieläkään lämpene (tuskin koskaan lämpenenkään), joten jalassa tutut ja turvalliset parin vuoden takaiset Adidaksen Stan Smithit. Kylläpä onkin kiva saada vihdoin jalkaan tennarit – tuntuu että lähes koko talven sai kulkea maihareilla pysyäkseen pystyssä jäisillä kaduilla, joten kevyemmät kengät ovat oikein tervetullutta vaihtelua. Kevättakkiin en sen sijaan ole vielä tohtinut vaihtaa, mutta ehkä tulevana viikonloppuna korkkaan trenssikelit, kun Tampereellekin on luvattu kymmentä astetta. Toistaiseksi viipottelen vielä menemään villakangastakeissani! Olen muuten tehnyt koosteen asuista tämän kuvien kamelitakin kanssa, täytyy laittaa se pikimmiten ulos ennen kevättakkeihin siirtymistä!

Tennarit4 Tennarit5 Tennarit2 Tennarit6

Coat / &Other Stories
knit / Filippa K
faux leather pants / Twist & Tango
bag / Gucci
shoes / Adidas

3 thoughts on “Kevään ensimmäinen tennariasu

  1. Ai että miten ihana toi sun takkis on! Voispa jo itekin täällä pohjoisessa laittaa tennarit jalkaan, sitä ootellessa nyt sit vain *.*

    1. Tämä on ollut kyllä talven ihan paras hankinta! Voi onko siellä vielä paljonkin lunta? Kyllä se kevät saapuu onneksi sinne pohjoiseenkin ennemmin tai myöhemmin! 😍

  2. Kiva asu! :) Minullakin vielä villakangastakki käytössä ja nilkkurit jalassa, tosin talviversiot on vaihtuneet kevät/syysnilkkureihin. Tämä on taas tämä hankala aika säiden kannalta, kun ei oikein tiedä mitä sitä päälleen laittaisi. Olen lähdössä tänään kotipuoleen viikonlopuksi ja sääennusteita katsoen vatvonut, että laitanko villakangastakin vai kevättakin… Todennäköisesti villakankaisen, mieluummin tulee vähän lämmin kuin kylmä.

    Minulla on viime aikoina jäänyt kommentointi hyvin vähälle, mutta täällä mukana kuitenkin ollaan oltu koko ajan ja edelleen melkein joka postaus luettu. :)

    Aurinkoista viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *