6 x asu kamelitakin kanssa

Tämä &Other Storiesin kamelitakki on epäilemättä ollut yksi käytetyimmistä takeistani viime kuukausien ajan. Muistan vielä, miten elokuussa takkia liikkeessä sovittaessani ajattelin olevani hullu, kun ulkona paahtoi vielä täysi helle. Myös hintalappuun vilkaisu tuotti tuskaa, sillä olen yleensä tosi pihi takkien kanssa – sinänsä hassua, että esimerkiksi laukkuihin voin satsata, kun taas parisataa laadukkaasta takista saa hikikarpalot nousemaan otsalle. Takki oli kuitenkin hikikarpaloiden väärti ja kannatti satsata, sillä tämä on osoittautunut todella hyväksi ostokseksi!

Takin malli on just eikä melkein, tykkään että tätä voi pitää sekä napitettuna että rennosti vyöllä kietaistuna kiinni. Vuoren ansiosta tämä on myös lämmin, joten villakangastakilla pärjäsi mainiosti kevyillä pakkasillakin. Lisäksi olen ollut tosi tyytyväinen laatuun, sillä takin pinnassa ei näy nukan nukkaa, vaikka olen käyttänyt tätä lähes päivittäin! Kohta takki saa siirtyä hyvin palvelleena vintille talviteloille, mutta sitä ennen kokosin tähän yhteen postaukseen useampia syksyn ja talven asuja kamelitakin kanssa. Kuten näkee, tällaista klassikkoa voi kyllä käyttää monenlaisissa kokonaisuuksissa. Tästä jäi uupumaan sellaiset rentoiluasut trikoiden, collegen ja lenkkareiden kanssa, mutta sellaisiinkin takki taipuu tosi hyvin.

Valkoiset2 Minttu3 Kameliasu2 Camel_coat3 Asunorja3 Tennarit6

4 thoughts on “6 x asu kamelitakin kanssa

  1. Tuo takki on ihana! Millaista mitoitusta takki on? Jos vertaa esim H&Mm takkeihin? Kauheasti tekisi mieli hankkia tuo takki kun beige villakangastakki on ostoslistalla. Tuo olisi juuri hyvä, kun siinä on napit ja vyö. Vieläköhän tuo löytyisi myymälästä.. Netissä näyttää olevan kyllä, onko kokemuksia tilaamisesta heidän nettikaupastaan?

    1. Tämä on ollut siis niin hyvä ostos! Mulla on tästä koko 34 ja yleensä olen takeissa ehkä ennemmin kokoa 36, riippuu toki mallista. Hartiat on usein se mikä kirraa pienemmässä koossa, mutta tässä ei ollut sitä ongelmaa ja mahtuu kuitenkin hyvin paksumpikin neule alle. Tuo nappien ja vyön yhdistelmä on kyllä ihan loistava, enemmän on tullut ehkä itsellä pidettyä vyöllä kiinni, mutta napit tuo muutenkin sellaista mielenkiintoa :)

      Veikkaan että myymälästä ei enää tässä vaiheessa vuotta löydy, mutta nettikaupasta olen kerran aiemmin tilannut ja pelasi tosi hyvin. Tulee muistaakseni lähetillä olikohan DHL:n kautta ja suht nopeasti perille :)

      1. Onkohan tätä takkia vielä saatavilla? Ei osunut silmään nettikaupasta :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *