What’s in my bag – Gucci Dionysus

Sain jokin aika sitten eräältä lukijaltani kyselyä siitä, mitä kaikkea Guccin Dionysus pitää sisällään hänen pohtiessa laukun hankintaa. Vastausta takaisin rustatessani keksin tehdä pitkästä aikaa nostalgisen what’s in my bag -postauksen havainnollistaen samalla tämä laukun kokoa. Tällaista postausta ei olekaan tullut tehtyä useisiin vuosiin, joten hauska toteuttaa oikein kunnon vanhojen aikojen klassikkopostaus!

Guccidionysus2

Ostin Dionysuksen viime syksynä second-handina ja siitä lähtien laukku on ollut ahkerassa käytössä. Vaalea printti tuo kivasti piristystä yksinkertaisiin asuihin ja tykkään sen hieman raffista lookista ketjuhihnoineen kaikkineen. Canvas-materiaali on myös ihanan helppo, eikä tämän kanssa tarvitse varoa naarmuja tai tahroja. Lisäksi laukun koko on osoittautunut tosi hyväksi omaan käyttööni, kurkistetaanpa tarkemmin!

Kaikki nämä eivät toki aina kulje mukana laukussa, mutta halusin näyttää, mitä kaikkea Dionysus enimmillään voi mahduttaa sisäänsä. Perusjutut, jotka lähes aina kulkevat laukussani ovat tietysti puhelin, lompakko (tämä Guccin pikkulompakko on ollut tosi hyvä ostos!), avaimet,  kampa, Applen langattomat kuulokkeet, käsirasva ja muutama huulituote. Tarvittaessa laukkuun sujahtaa vielä Louis Vuittonin PM-kokoinen kalenterini, pitkää päivää varten puuteri meikin korjailuun, aurinkolasit sekä pikkuevästä. Tällöin laukku alkaa olla aika äärimmillään, mutta se menee vielä helposti kiinni eikä näytä täyteen ahdetulta.

Guccidionysus1

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *