Valkoiset nilkkurit sittenkin

Ehkä muistattekin, kuinka viime vuoden luetuimpia postauksia listatessani mainitsin Tämän hetken trendit jotka eivät iske -jutun yhteydessä lämmenneeni hiljalleen valkoisille nilkkureille. Lähes tismalleen vuosi siihen meni ja lopulta ajan myötä lämpenin bootseille – nopeita agenttilaseja, dad sneakereita tai vyölaukkuja ei kaapistani sen sijaan löydy (toivottavasti ei ikinä tule löytymäänkään, haha!). Viimeistään kun näin tamperelaisputiikki Vamskon valikoimassa nämä Italiassa valmistetut nahkaiset kaunottaret, oli pakko pyörtää pääni! Sain tämän parin Vamskolta ja nyt en malttaa odottaa hieman kuivempia katuja – ihan pahimmille kurakeleille kun en raaskisi valkoisia kenkiä laittaa. Nämä ovat kuitenkin päässeet jo ekalle koeajolle, joten asukuvia on pian tulossa!

Nilkkureiden malli on kivan klassinen ja yksinkertaisuus toimiikin mielestäni näissä tosi hyvin. Poikaystäväni tosin sanoi valkoisten kenkien muistuttavan häntä Star Warsin Stormtrooperista, hahah! Mikäpä siinä, painelen Stormtrooperina uusissa bootseissani ihan fiiliksissä. Nämä näyttävät erityisen raikkaalta sinisen farkun kanssa, vai mitä sanotte? Metillä on muuten ollut blogissaan paljon asukuvia valkoisten kenkien kanssa, joten sieltä voi käydä kurkkaamassa inspiraatiota nilkkureiden käyttöön!

Boots1 Vamsko2

4 thoughts on “Valkoiset nilkkurit sittenkin

  1. Noihan on oikeasti tosi kivan näköset! Mäki oon viime aikoina jotenki tykästyny valkoiseen väriin kengissä ja hankinkin uudet talvikengätkin valkoisessa sävyssä. Vähän riskialtista, mutta vielä ne ovat ainakin siistit :D

    1. No niinpä, eikä yhtään Stormtrooperit! 😂 Kuulostaa hyvältä, toisaalta talvikengäthän on varmaan just hyvät valkoisina kun on kuitenkin lunta. Valkoiset kengät olisi ihanat myös kesäksi!

  2. Heippa Jonna! Olen aina silloin tällöin nähnyt blogissasi kivannäköisiä kollaaseja, etenkin trendeihin liittyen ja ajattelin kysellä, millä ohjelmalla saat aikaan niin tyylikästä jälkeä? Olen joskus itse väsäillyt kollaaseja Polyvoren avulla, mutta ilmeisesti se ei ole enää toiminnassa. Aurinkoista viikonloppua sinne ♥

    1. Heippa ihana Anne! Teen kollaasit Photoshopilla – olen oikeastaan aina käyttänyt sitä, joten en valitettavasti osaa vinkata muista mahdollisista. Jos sulta kuitenkin sattuu Photari jo löytymään, niin sillä onnistuu! Samoin sinne aurinkoa viikonloppuun 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *