Telman sunnuntaikuulumiset

Telmaan liittyviä postauksia toivotaan aina aika ajoin, joten nämä sunnuntaikuulumiset omistettakoon tälle karvaiselle perheenjäsenelle. Telmalle kuuluu oikein hyvää – se loikoilee paraikaa tuossa vieressäni sohvalla uneksien luultavasti suurimmasta herkustaan banaanista, josta saikin juuri maistiaisen aamupalalla. Koirasta on tullut entistä mahdottomampi herkkupylly, se saattaa aamullakin herätä unesta kuullessaan poikaystävän naksauttavan banaanin auki keittiössä. Pian kuuluukin pienten tassujen rapinaa lattiaa vasten ja poikaystävä saa viereensä intensiivisesti tapittavat nappisilmät. Banaanin jakaminen on noiden kahden oma juttu. Poissa ollessani Telma saa välillä oikein erityishemmottelua, kun poikaystäväni tekee perinteisen iltapalajogurtin sijaan bowlin ja pilkkooo pikkuisen banaania sekaan. Koiralla on aika hyvät oltavat.

Telmakaan ei oikein välitä näistä märistä loskakeleistä – senkin mielestä kevät saisi tulla jo ja nopeasti sittenkin. Sitten on helpompi löytää maasta keppejäkin heiteltäväksi. Nämä kuvat on otettu jo muutamia viikkoja sitten eräältä viikonloppukävelyltä Pyynikinharjulta, nyt onkin jo vähän erinäköiset maisemat. Pikkuinen alkaa myös kipeästi olla vailla trimmausaikaa, mutta meillä on vielä hakusessa trimmaamo täällä Tampereella, eikä Helsinkiin saanut tällä kertaa aikaa. Otin eilen ohjat omiin käsiini ja trimmasin ensihätään vähän otsahiuksia (kröhöm kynsisaksilla, professional), jotta karvat eivät olisi ihan silmillä. Pompulakin otettiin pitkästä aikaa käyttöön, mutta toivotaan että saadaan pian trimmausaika, niin helpottuu turkinhoitokin näin suojasäillä.

Nyt tämä emäntä siirtyy sohvalta keittiön puolelle tekemään lounasta, luultavasti saan tästä karvapallosta pian seuraa, jahka tuo kohta herää jääkaapin avaamisen ääneen. Ihanaa sunnuntain jatkoa teille!

Pyynikki4 Pyynikki1

Emännän ulkoiluvermeinä Bubbleroomilta saatu takki ja Vamskolta saadut talvipopot. Telman palmikkoneule à la Musti ja Mirri

Pyynikki2 Pyynikki3

5 thoughts on “Telman sunnuntaikuulumiset

    1. Telma on kyllä maailman suloisin <3 Hehe, nauratti joskus jotain kuvaa katsoessani kun ilman neuletta koiraa ei tosiaan erottanut lumesta lainkaan :D

  1. Voi että hän on hellyyttävä! <3 Ihana kuva susta ja Telmasta :)
    Haluaisin Milolle samanlaisen villapaidan, mutta kaikkialta tyyliin loppu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *