Sisustusinspiraatiota

Nyt iski niin kova sisustuskärpänen, että pakko jakaa nämä kuvat tännekin! Pyörähdin H&M Homen nettikaupassa ja jäin huomaamattani pitkäksi toviksi ihastelemaan todella tyylikkäästi toteutettuja stailauskuvia. Skandinaavista fiilistä, lämpimiä sävyjä, rouheutta, ja kauniita yksityiskohtia. H&M Home on nostanut profiiliaan ihan huimasti ja tuntuu, että sieltä löytyy koko ajan vaan ihanampia juttuja myynnistä! Nämä kuvat voisivat olla ketjuliikkeen sijaan aivan yhtä hyvin jostain kovatasoisesta sisustuslehdestä, vai mitä sanotte?

Olen aina fiilistellyt H&M Homen piensisustusvalikoimaa ja tekstiilejä, mutta jokin aika sitten myyntiin tuli myös huonekaluja ja valaisimia. Ne ovat toki vähän arvokkaampia kuin Homen muut jutut, mutta suurin osa kuitenkin varsin sopuhintaisia. Jäin itse erityisesti ihastelemaan tuota messinkistä pöytävalaisinta*, joka sopisi meille täydellisesti! Se menee kyllä vakavaan harkintaan, kunhan vaan keksin mikä olisi sopiva paikka valaisimelle.  Muutenkin näiden kuvien jälkeen huomaan kaipaavani kotiin sellaista tietynlaista lämpöä ja lisää kauniita yksityiskohtia – palaan näihin kuviin varmasti vielä monesti! Iskeekö H&M Homen valikoima teihin?

HM

Kuvat: H&M Home

*mainoslinkki / adlink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *